41

Тонката

преди 3 години

Този сбирток на улицата съставен от Сини и Червени предвождан от авиатора Радев и спонсориран от Велинградския Али Баба изглежда доста нелепо и е обречен на неуспех:):):):)ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)

40

Анонимен

преди 3 години

Срешу какво протестирате бе,профани? Срещу най-високият БВП и покупателна способност,срещу най-ниската безработуца,срещу арестите над олигарсите,срещу Тракия и Хемус,срещу санирането,срещу най-високата МРЗ,срещу ЕЗ,срещу свиването на сивата икономика,срещу безвизовото пътуване ???Кажете срещу какво и кой вярвате,че ще ви ОПРАВИ ? Кога живяхте по-добре? При геноцита на Луканов,фалита на Виденов,лъжите на Царя?Кажете какво искате бе? Само блеете без аналитичност !

39

Анонимен

преди 3 години

Трябва ТОТАЛНА ЛУСТРАЦИЯ на всички комунистически и ДС креатури!Иначе протестите само ще докарат до хиперинфлация и спомени за Виденовата зима!Помнете ми думата!

38

Без значение

преди 3 години

До Тонката Защото социологическите агенции ги подлъгаха, че Цецка води с 10% и бяха сигурни, че ще спечелят.

37

Българин

преди 3 години

До ЯПиташ КАК, ще ти кажа веднага!Опитай на протеста, довечера, РЕДОМ с БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ- да издигнеш и Флагът на Европа - синьото знаме с дванадесет звезди!И по реакцията им ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ - КОИ са РЕШЕТНИЦИТЕ!

36

До 36

преди 3 години

Да съгласен см с теб нали се уплашиха да не би мутрата да падне и затова ни вкараха набързо в чакалнята да спасят положението но реално това е едно няма нищо слад 3-4 години уж щели да въведат еврото тогава пък ще кажат същото и така во всеки веков

35

Я

преди 3 години

Революцията започна. И го послушаха на площада рамо до рамо бяха Христо Иванов и Радан Кънев от уж дясната Демократична България заедно с Мая Манолова, Корнелия Нинова и хората на Слави.Това ли са новите революционери? Точно с Васил Божков ли президентът Румен Радев ще вади мутрите от властта? Как се чувстват обикновените социалисти, когато до тях са приватизаторите на Каолин, унищожили Кремиковци и Балкан? Как се чувстват демократите, когато до тях са наследниците на партийните секретари

34

Тонката

преди 3 години

До ВъпросСамо последните президентски избори бяха честни,всичко друго е измама:):):):)

33

Турист

преди 3 години

Ако народа тръгне на масова разходка на чист въздух в Банкя, пак ли ще докара "разхождащи се" от Родопите?

32

Въпрос

преди 3 години

Някой може ли да ми каже защо в София ГЕРБ не получи подкрепа, а трябваше да идват хора от цялата страна? Възниква въпроса как печелят тези хора изборите в София от 2008 година са на власт без прекъсване?

31

Тонката

преди 3 години

От САЩ и ЕС никога вече няма да позволят на Бойко да хвърли оставка и да си чеше егото на избори,защото тук вече става дума за геополитически интереси:):):)А па с некви мизерни 5 хиляди човека на улицата правителството няма как да падне:):):)

30

БългарскаКнягиня

преди 3 години

Българското знаме не е пленявано никога до сега, но беше потъпкано от охранител на държавна институция, който би трябвало да го е целувал и клел да служи на народа. Държава , в която управляващите пазят определени хора повече от колкото външната граница на ЕС е ясно, че институциите не служат на народа а на определени кръгове.

29

До Тонката

преди 3 години

До скоро черепа помпаше банковите сметки на ББ и Горанов, но другият мафиотски клан, след като овладя тотално прокоратура, съд, полиция реши да ги отсвири и хвърли на народа.

28

Тонката

преди 3 години

"Народа"протестирал:):):):)Черепа колкото и да помпа от Дубай повече от 5 хиляди на улицата няма да може да изкара:):):)Това ли е "Народа"?:):):)

27

Демократ

преди 3 години

Основното правило на демокрацията за да просъществува е, когато народа задава въпроси на избраните и издържани от него управляващи, те да му отговарят. Да контролират държавните институции да служат на народа, а не на определени кръгове.Напълно нормално е, след като не го правят да ги изхвърлят.

26

Анонимен

преди 3 години

Отставката няма да свърши никаква работа, трябва тотална лустрация на всички заемали длъжности в държаваната администрация последните 30 години. Мафията е впила пипалата си от най-ниските етажи на институциите до върха им и ги ползва да обслужват нейните интереси, а не на народа, който ги издържа.

25

Защо?

преди 3 години

Защо са охранявали обикновени гражданин години наред, като Доган, който "официално" е никакъв и другият гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност, че да има заплахи към него? Защо Цачева и Цветанов продължават да ползват охрана и автомобил на НСО?

24

Bodyguard

преди 3 години

Какъв безславен завършек на политическата кариера на Борисов.Започна като охрана на Живков и завърши като охрана на Доган.

23

Атака

преди 3 години

Давайте напред, летете, щурмувайте, обаче сега едни милиони българи гледат и на изборите ще вземат да отидат до урните. ТОГАВА ЩЕ ВИ СЕКНЕ УСТРЕМА:)

22

Анонимен

преди 3 години

1) ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН2) БСП СА ВИНОВНИ3) РАДЕВ Е ВИНОВЕНАБЕ БОРИСОВ, НИКОЙ НЕ ТИ КРИВ ЗА КОРУПЦИЯТА В ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕОЯЖДАТЕ СЕ И КРАДЕТЕ 4 МАНДАТА - И ВСЕ ДРУГ Е ВИНОВЕН