22

Хаджи Генчо

преди 3 години

До 21 . Трябва да призная че аз не съм съвсем наясно с термина "Антирекорд". Но да не забравяме в тази връзка и определението "***"!

21

Анонимен

преди 3 години

Цялото северно черноморие е залято с румънци..може би ще спасят донякъде туристическия бизнес ..ама колко ли ще пострадаме после като пламне североизточна БГ с ковид 19 някой замисля ли се в тази държава..

20

Анонимен

преди 3 години

Антирекорд в Румъния: 698...Според разбиранията на неуката списателка би трябвало рекорда да е -698 на ден!*** го разбирай!Учете български!Иначе тук журналисти!

19

Анонимен

преди 3 години

До славянинХа-ха-ха. Т'ъпак... Влязъл си в режим "обяснение"...

18

Анонимен

преди 3 години

Мамалигата е страшна. Гледал съм ги в Германия и на други места, като лешояди са.Там оправия няма.

17

Анонимен

преди 3 години

Тези *** които ни убеждават че следят обстановката в държавите и ще се отменя и налага отново 14 дни карантина наистина спят. Сутрин правят една сбирка на по кафенце и лафче в министерството се оказва

16

до 14 от славянин

преди 3 години

Знаеш ли каква е разликата между ''лъжеца'' и д.била!? Разликата е, че първия не можеш да го излъжеш, а втория можеш по най-елементарния начин!

15

до 14 от славянин

преди 3 години

''Естествено... Лъжеца винаги е убеден, че и него го лъжат. Такова му е съзнанието.'Д.билът няма как да пресметне. че 2 и 2 е равно на 4! Да обявиш някого когото днес си тествал и си открил, че е носител на вирус, не го прави новозаразен, а новооткрит заразен, които са две НАПЪЛНО РАЗЛИЧНИ СЪСТОЯНИЯ, ама както ти написах - като си роден ид.от е доживот!

14

до 9 от славянин

преди 3 години

''Не познаваш и болен от СПИН, нали? Значи СПИН няма... Не бях се сетил по-рано, че трябва и аз да "разсъждавам" така.''СПИН има, но епидемия от СПИН няма, както няма и епидемия от ковид-19! Просто обяснено като за теб!

13

Анонимен

преди 3 години

До славянинЕстествено... Лъжеца винаги е убеден, че и него го лъжат. Такова му е съзнанието.

12

Ковид 2020

преди 3 години

Ехе, неразумни балканци, много ме обичате и това си е! И днес се запознават с мен много *** по плажове, улици и площади. По- добро за мен от това няма. Хахаха!

11

славянин

преди 3 години

И в Румъния лъжат, мажат и спекулират като у нас и като по цял свят - и там новооткритите са ''нови заразени''! Надявам се Букурещ да бъде вторият Белград и жителите му да обявят война на тамошната власт и *** и!

10

Анонимен

преди 3 години

Шменти капели. Всьо за едни дьенги.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако в Румъния е някакъв "рекорд" то КАКВО е в ГанюювУ???Румъния с 20 милиона населени а Бг с 7 милиона е три пъти по-голяма което с тези 700 за ден отговаря на 230 в Бг а тук ударихме 330 !!!Супер-хипер-мега РЕКОРД.Бг другата седмица ще удари 'Жакпота от 450-500 паарцала за ден което като индексираме броя на населението почти ще изравним резултата на Италия през зимата.Военните камиони за трупове вече ЧАКАТ строени а Боко-тиквата ще решава кой да живее и кой да мре!!Ето това е ПОЛОЖЕНИЕТО

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1И аз не познавам лично милиардери. Това значи ли, че ги няма?!

7

Харабейшио

преди 3 години

У нас има по-интересни теми и сега ни занимават с Румъния. Смях в залата! :)

6

Анонимен

преди 3 години

Убеден съм, че можем да подобрим този рекорд.Само с участието на ОФцете от митингите вчера и днес.

5

Анонимен

преди 3 години

Всяка страна сама решава от кои държави да пуска хора. Много страни вече ни ограничиха поради заразените на дневна база. Ние кога ще ограничим Румъния? Отделно в България се случва всичко възможно за да се разболеят повече хора. Играе се първенство с болни играчи, нощния живот е на макс, за протести изобщо не ми се говори.

4

Анонимен

преди 3 години

До 2Чували има, няма се плашиш!

3

ЗЕН

преди 3 години

Ще се запознаеш.А изчакай 10-на дни след тези глупави изцепки и демонстрациии на куп.Ще се мре.Яко.