56

Анонимен

преди 3 години

До Християнкакви са тия глупости , където си ги написала ?

55

Християнка

преди 3 години

В дуxа нa пpaвославните трaдиции, нa днeшния cвят дeн e приeто дa сe устрoйват жeртвоприношeния в имeто нa Дoбрия Бoг. Нaй-слaбият и бoлен члeн нa сeмейството сe извeжда прeд къщaта пo изгрeв cлънце и сe зaколва c oсветен pитуален нoж. C кръвтa му сe прeлива двoра във фoрмата нa кpъст и сe прeмита зa здрaве и беpекет oт мoмите в имeто нa Oтцa.

54

Спеца

преди 3 години

От първия си ден във власт Ердоган се противопоставя на Ататюрк!Това го определя като нестабилен , емоционално обвързан с исляма авантюрист !Ердоган не е държавник , а най -обикновен фанатик!

53

ТУК СЪМ

преди 3 години

ТОВА КОЕТО ВИ ДАДОХ И НЕ СЪХРАНИХТЕ ЩЕ РУХНЕ НА УБИЕЦ НА ДЕЦАТА СИ ЗА ХРАМ СВОЙ СЕ МОЛИШ зАЩО ТИ Е

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Не се съмнявам, че много турци разсъждават логично, етично и практично.Само че управляващите рядко се интересуват от това какво мисли народът. Не само в Турция е така. Тук да не би да ни питат какво мислим, когато взимат над 99% от решенията, засягащи битието и бъдещето ни?

51

Анонимен

преди 3 години

Ататюрк ги свали от клоните, сега някой внуши на Ердоган пак да ги качи там.Какво печелят, като настройват срещу себе си целия християнски свят?

50

Анонимен

преди 3 години

айде вече като не е музей ще е безплатно досега 40 лири билета на опашка от туристите като си сметнат загубите пак ще стане музей

49

Анонимен

преди 3 години

Интересно е , че доста турци не подкрепят това решение , и се заканват да не влязат в този храм считайки, че това решение е политическо и неправилно.

48

Истанбул

преди 3 години

България е на светлинни години зад Турция.Етнически българи живеят в Истанбул, дори и не мислят да се прибират в страната, доволни са дори при управлението на Ердоган.

47

Анонимен

преди 3 години

Турците са изклали над 100 милиона човека през цялото съществуване на това дивашко и варварско племе. Няма друг народ изклал повече невинни и мирни хора от турците. Те са геноциден народ.

46

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново. Турците са диво азиатско племе, което прави само геноциди и кланета. Турците никога не са били носител на цивилизация. Навсякъде са носили само насилие, грабежи и кланета. Това диво азиатско племе няма място в Европа. Историята го е доказала.

45

Анонимен

преди 3 години

Турският диктаторски режим пак си показа беззаконната недемократична терористична репресивна неморална античовешка безбожна същност като на всички корумпирани беззаконни престъпни антихристиянски античовешки режими като нацисткия и комунистическия извършващи посегателство над човешките права свободи вероизповедания раси и над Божиите свети неща, но ще им въздаде лично живия Бог и вечният Цар Исус Христос, Месията на Израел и Създателят и Съдията на човечеството за всички неморални престъпни дела

44

Истанбул

преди 3 години

Оня лъжец безсрамник,който писа че са били убити 10 милиона души по време на геноцид.Излез с документи и факти..

43

VD

преди 3 години

мюсулманите ще завладеят Европа както баба Ванга е казала и един първият пример за тази промяна, която ще заличи малко по малко така нареченото християнство и всички ще почнем да си носим черги и да се клатим на обяд!!!!!! Рая сме били и такива си оставаме, защото ни управляват ТУРЦИ, а се наричаме българска държава, която е оправлявана от тюрбани

42

Истанбул

преди 3 години

Чакам оня да дойде да изхвърли от Истанбул достойния турски народ.

41

А ББ се снишава

преди 3 години

И каква е била острата реакция на шефката на министерството на външните работи Екатерина Захариева?

40

Истанбул

преди 3 години

Като гледам колко злоба има в коментарите!Мишоци опръвете си държавата,и не се месете в чуждия двор.Не плачете и не лъжете,нямало е геноцид,но за напред неви обещавам.Каквото почукало това се обадило Турската армия е доста силна и има много възможности.

39

Анонимен

преди 3 години

Това действие е доказателство, че турция иска война. Оттук нататък Европа трябва да се готви за война с това диво азиатско племе и да ги изхвърли извън Босфора, в Азия, където им е мястото. Ще е сбъдне пророрчеството и Цариград отново ще бъде християнски.

38

Анонимен

преди 3 години

ЕС трябваше още преди 5г. да започне подготовка за война с турция, надявам се сега тази грешка да се поправи

37

Саксофонов

преди 3 години

2020: Туркия ке падне