76

Анонимен

преди 3 години

Да превърнеш храм построен за един бог, в храм за друг бог. И да се молиш там. Това е грехота

75

До резанките карабин

преди 3 години

Веднага оревахте орталъка. Кьопеклар

74

София

преди 3 години

До цура чубанина ти си продължавай да си о..реш твоята религия пък остави другото!

73

Анонимен

преди 3 години

До Цура разврата ами само това можете да правите , да серете ,турците са я запазили над 1500 г ,без да докоснат стенописите ,

72

Цура разврата

преди 3 години

Ми да вземем пример от Ердоган и да превърнем джамийте в тоалетни. Обикновено са разположени на централни места, ще поемат по-голям човекопоток. Щом иска да изкорено християнството, ние ще усерем исляма.

71

тъй тъй

преди 3 години

До Анонимен 57По-добре лyдитe да си избиват чивиите по форумите,отколкото да колят хора по улиците!

70

Европа

преди 3 години

ама, Ердо, моля ти се, не така грубо, че ще те щипна по бузките - ти си прави каквото си знаеш и искаш, ама ние ще се ВЪЗМУЩАВАМЕ силно, много силно.....докато овцете ни забравят за това, както е било до сега и както ще бъде и за напред

69

Ердоган

преди 3 години

НИЕ сме Победителите-ще правим каквото си искаме на нашата територия. Отделно - НИЕ станахме наследници на Византия - превзехме я, завладяхме я и и наложихме нашата религия. Не ни се бъркайте във вътрешните ни работи!Какви са тия "гърци"- имало е елини и ромеи, които ромеи се кръстиха византийци.Какво общо има между гърците и византийците-НИЩО.От къде се пръкнаха тези гърци-сбирщина от ута йки те на различни народи.Като бяха под наше владичество-рушаха българските църкви, а уж били християни?

68

Уф

преди 3 години

Какъв кураж са показали Кипър и Гърция?40 години откакто Мюмюните им взеха половин Кипър и още хленчат!Само едни усти имат!

67

Анонимен

преди 3 години

До ПитамЗащото сега си се дърлят тук.

66

Питам

преди 3 години

Защо Българското правителство и БПЦ не реагират както Премиера на Гърция ?Дори и малкия Кипър показа повече кураж от България. Досега не съм прочел или чул нито едно критично изказване от официална българска страна. СРАМОТА !

65

ердоганке

преди 3 години

мен ми харесва мюсюлманския ритуал 8 годишните без родителите си брак да консумират като първия урок е в савокупност с имамердоганке

64

VD

преди 3 години

До ХристиянкаДоста силни антидепресанти пиеш ми се струва или LSD или нещо по-силно? Както разбирам от словото ти може би ти си следващата за тая "традиция"? Или те не взимат умствено слабите, а само физически слабите и ги колят по вашия край?

63

Истанбул 2023г.

преди 3 години

До Св. Ястреб Ходжа-Доведете го! кресна бюлюкбашията! Доведоха вмирисания Ердоган хленчещ и овързан като салам.Кюрдския аскер го беше намерил в една дупка покрита с мръсни кози кожи и го измъкна като морков оттам.Сега стоеше пред бюлюкбашията уплашен,жалък и с блуждаещ поглед.-Кой си ти? попита го офицера като го измери с тежък поглед.-Махмуд..излъга Ердоган,но бюлюкбашията го зашлеви с бича си и заповяда:-Хвърлете го в нужника!И Ердоган потъна в някаква ужасна смрад..

62

Анонимен

преди 3 години

Извинявайте ама вие знаете ли че Гърците са унищожавали Българските църкви и са ги правили Гръцки !Бог бави но не забравя който е правил лошо на България хубаво не е видял!

61

Анонимен

преди 3 години

Всички държави са против, само Боко Чекмеджето си е свалил гащите пред ***?

60

Ами Да

преди 3 години

Нека не се лъжем, освен Китай цялата световна власт е в християнски ръце. И Турция както и разни други държави натискат, натискат и унижават тези които само с едно натискане на червено бутонче може да им закрият държавата, религията та и целият етнос. И един ден никой да не се чуди, като над тези бутончета е човек който е толкова притиснат и агресирал че просто ще ги натисне, и тогава ни танк и джамия ще може да ги спаси.

59

Доктор Хаос

преди 3 години

До ХристиянкаОт това че пишеш в момента под тази статия разбирам че семейството ти не е толкова вярващо и е избрало утрешния ден за по-подходящ да те принесе в дар на Добрия Бог . Не се дърпай. Бъди добра християнка и не се съпротивлявай като те поведат към дръвника на двора . Много ще ни липсваш.....

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Напила се е и не знае какво бълнува.Сигурно е гледала някакъв филм за езическите времена и е помислила, че е посветен на историята на християнството.Нали знаеш какво казват за такива? А бе, видял е нещо, но не се знае за какво го е помислил.

57

Енчо

преди 3 години

Нашия Тиквун трае като мишка! Срам!