17

Активист на БСП

преди 3 години

ГЕРБ беше платил на ултрасите на ,, Левски,, да създават безредици! Полицията да не се оправдава,те ги познават много добре! Трябваше да ги неутрализират ,а не да бият невинни граждани! Оставка на Младенов!!?

16

Мнение

преди 3 години

Добре че тая година няма море!Иначе нямаше да има народ да протестира както всяка година когато посред лято хунтата използва да дига ток,вода,парно,данъци,цени и всичко

15

хаха

преди 3 години

вашата задава е да пазите гората народа на България, не институциите.Институциите от своя страна се създават също в услуга на народа.Само дето в днешно време народа Ви храни Вас и пропитите от корупция институции с наордните данъци, като единствено среща агресия и тормоз. Българската държавност се превърна в мащеха на народа си.Но нали знаете гол се раждаш и гол умираш, важно е как ще бъдеш запомнен.

14

Край

преди 3 години

МВР да се сърди на началниците си от Герб - те докараха "контрамитинга" с автобуси на същия площад дето хората са обяснимо и оправдано бесни от шкафчетата с кинтите.Докараха ги да благодарят на Боросов че ни вкарал в еврочакалнята. Както се видя човека отдавна е в Еврозоната даже и с нощното си шкафче.

13

мда

преди 3 години

Не знам кой какво е гледал,обаче полицаите бяха единствените адекватни. И малко биха някои протестиращи които нагнетяваха обстановката. В Сърбия бая бой щяха да изядат. За какво е виновна полицията. Че не допусна едни видимо агресивни здрави момчета да набият онези с автобусите ли. Имаше си нормални мирно протестиращи и така трябва. Но не и с агресия както някои ,защото положението може за секунди да излезне от контрол...както всъщност го е планирал Божо черепа

12

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ им плаща да компрометират протеста.

11

Анонимен

преди 3 години

Национална служба пази българското Черноморие от българите.

10

Анонимен

преди 3 години

Откога не пазите нито една партия, престъпни типове, вършите си работата и си живеете царски само от заплата? Защо ли не ви вярвам?!

9

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРСКИ ПАТЕНТ - е ТОВА!!!- за да Разбиеш Мирният Протест на гражданите,и да пуснеш Полицията да бие наред- вкарваш Провокатори -30-50 човека и ПОСЛЕ - Се оказва че дори не са записани имената им в Ареста??!!!! Или въобще не са стигнали до Ареста в МВР!! Арестувани и по пътя за ареста пуснати -защото са "наши хора" хулиганчета на МВР!!

8

Анонимен

преди 3 години

"Ние получаваме заплати, за да пазим обществения ред". Ивчооо, това е ПОСЛЕДНОТО нещо, което полицията по света прави. Основните задължения са да държи населението в страх, ако каже нещо, което не се харесва на политицие и да пази същите тези политици да си вършат далаверите и да крадат. Тук не говоря за герб, бсп, Радев, Борисов и т.н. - говоря ПО ПРИНЦИП - няма държава по света, където ролята на полицията е да пази гражданите. Така е било, така и ще продължава да бъде.

7

Пижо

преди 3 години

Целият народ знае, че има платени провокатори - те сами си признаха. Докарани с автобуси от цялата страна на контра-протест. Ето това е провокация. МВР беше длъжно да арестува всички от контрапротеста и да не допуска автобусите в София. Оставка на вътрешният министър и главният секретар заради побоят от група полицаи над свалено на земята с белезници момче! Незабавна проверка на под ло гата Гешев и арест на полицаите!

6

Анонимен

преди 3 години

МВР е бухалка наШайката!Кви ги дрънка тоз нискоинтелигентен милицай?

5

!

преди 3 години

Имахме информация, че са предлагали различи суми, за да има ескалация на напрежението. Минимумът е 40 лв. Това са хора,които притежават страхотен финансов ресурс." Добро утро г-н Иванов. Пари се раздаваха и по време на протестите през 2013-2014 срещу Орешарски после и на протестите организирани от "Зелените" но прокуратурата на Гешев както и на предшественика му Цацаров такива не разследват!

4

Анонимен

преди 3 години

Статия за платени провокатори, а на снимката - протеста в подкрепа на ГЕРБ. Горките днесаджии, даже една пропаганда не могат да скалъпят.

3

Интегриран шкаф с ?

преди 3 години

Какви бяха тия гербери с шоколадов тен с плакатите срещу Радев?

2

х

преди 3 години

Подкрепа за полицаите. Вместо да са при семействата си, трябва да се занимават с нискоинтелигентни *** и да им търпят зулумите. Всеки влачен и бит протестър е наслада за моите очи.

1

Анонимен

преди 3 години

Ами имаше - с автобуси ги извозваха.