37

Накратко

преди 3 години

Лъже

36

фък

преди 3 години

видяхме ви , разпасани без шапки , видяхме обиска от осемте джуджета , с ръце в джобовете, видяхме пет полицая да хвърлят човек с белезници , какви сте мутри ли , минават ли вообще полицаите военна и служебна подготовка разпасана команда рибата се вмирисва от главата

35

до 40

преди 3 години

Най голямата въоражеба сила в България са ловците , над 250 хиляди , с мощни оръжия като къртечници , автомати , полуавтоматични оръжия , снайпери . Лично аз познавам един който даде 15 000 евро за оптика . Тва не са някви напомпани лапета с водни пистолетчета . Едно АК знаеш ли как ше ги намали тея охранители . Има повече ловци от полицай така че може сам да си направиш сметката

34

Анонимен

преди 3 години

Подготвя се държавен преврат за свалянето на ГЕРБ от власт. Че много партии и партийки искат властта, това е ясно, но кои ще извършат преврата. При всички случаи трябва да са въоръжени. Някъде четох, че най-голямата въоръжена сила в България са охранителите - около 100 000, а голяма част от тях пазят богатството на олигарсите. Значи олигарсите разполагат с най-голямата въоръжена сила.

33

Анонимен

преди 3 години

Хунтата на Радев оставила протестърите си без линейкаСрамота

32

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че имаше платени! Полицията.

31

няма как

преди 3 години

До Анонимен 30На нашенеца не платиш ли,и пръста няма да си мръдне!Така че за неплатени протести забрави!

30

Анонимен

преди 3 години

Платени провокатори.. Тиквата и хунтата му съсипаха България, изгониха младите и кадърни кадри в чужбина, изгърбиха родителите ни и бабите и дядовците ни, окрадоха народа, унищожиха производството, почти закопаха туризма и ресторантьорството с некомпетентни те си решения. Българино, ако сега не вдигнеш глава и не кажеш НЕ, язък за Левски, Ботев и всички, които от любов спасиха родината някога.

29

Handel

преди 3 години

"Имахме информация, че са предлагали различи суми, за да има ескалация на напрежението."Интересно кой накачули държавните чиновници от провинцията на автобусите ги извози да се правят на митингуващи? Кой има плати заплатите за това време? А разходите за автобусите?

28

Анонимен

преди 3 години

вчера герб докараха стотици ПЛАТЕНИ с рейсове от не знам къде в София ама това може?Оставка мръсни мутри!

27

Анонимен

преди 3 години

Страхотен финансов ресурс по 20 ? на провокатор и то от вън,а от вътре няма щот вътрешния ресурс се свършил като пред чакалня за влизане,но от външните вътрешните ги предлагали за влизането на протест като при избори общо външни и вътрешни стояли отстрани да не ги бият закопчани с белезници зад колоните като протестиращи или въобще зад колоните отсреща на големия магазин или въобще в микробуси специални за целта,но колко от тез дилъри на финанси въобще попаднаха закопчани обвързвани с протеста.

26

Анонимен

преди 3 години

Така е, ГРОБ им плаща, за да осквернят протеста

25

Анонимен

преди 3 години

Всички протести от 1989 година досега бяха платени. Май е време да има и неплатени протести.

24

Ей го плащача

преди 3 години

Ама ей го плащача бре........https://segabg/touche/tush-07-10-2020

23

Христо Христов

преди 3 години

До 8Че нали точно те са платените директно или пак директно, чрез заплати в държавните учпеждения, от герб провокатори?!

22

въпрос

преди 3 години

Защо Евгени Марчев е в Пирогов?Колко полицаи го биха зад колоните на МС видно от клипове в мрежата?

21

Христо Христов

преди 3 години

Във всички митинги има платени и такива, които очакват облаги от самото митингуване... и много наивни ***.

20

Анонимен

преди 3 години

Ушев се е насрал, тая вечер яко молотовки

19

Сега ли разбрахте

преди 3 години

А че то платени има още от 2013 г. даже и още по рано след 1989 г. всичко е платено!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Партизански номера.