27

Анонимен

преди 3 години

И това ли е отговора на смелите полицаи за обида?Дори и обида да е, как ще си позволиш да обиждаш служител на общественият ред! За обида на полицай в САЩ или Русия ще го разчекнат!

26

Анонимен

преди 3 години

Имали права а ние какво имаме?Задължение да слушкаме Ми тогава защо да ходим

25

Анонимен

преди 3 години

Слаба полиция Борисович лабава.Първо правило е да не се допуска струпване на много хора.Целта на полицията е да ги разкъсва на малки групички и да ги арестува и отвежда от мястото.Никога не се оставят да се струпат масово.

24

Алекс

преди 3 години

Пребиха хората за няма нищо.Когато простите и гнилите си отиват от власт, са най-злобни. Кокал трудно се пуска.Дано пребитото момче от снощи се оправи и дано им скъсат *** от съд на тези *** в униформи после.

23

Анонимен

преди 3 години

И това ли е отговора на смелите полицаи за обида?Каква обида, бе умник? Аз ти казвам пръскали са ги със спрей! Това обида ли е?

22

До 15

преди 3 години

Що говориш колко да не заспиш!Те като имат право защо не застреляха някои крадец или някои рекетьор? Защото си делят!Само барба *** йъде взриви с гранатомет един които стреляше по тях.

21

Sichtpunkt

преди 3 години

Да кажа само, че и на мен ако ми крещят в лицето, пръскат ме със спрей и ме провокират най - нагло и аз ще се опитам да ги възпра! Кой нормален след като го нападат ще каже:"ами бийте ме"? Или вие искате само да биете!

20

РАДЕВ В ПАНДИЗА!

преди 3 години

След като е разбрал за комоциото на платените си протестъри руската под.лога Радев днес не излиза на открито и се крие на Дондуков 2.

19

nekoj

преди 3 години

Много 'ербап' нашите полицаи бе! По 7-8 да бият човек с белезници. Това е висша форма на Героизъм (в мирно време).

18

Анонимен

преди 3 години

Какво комоцио! Да не е корона вирус?

17

криза е

преди 3 години

Цената за участие в протест много е паднала, едни жени ги показваха вчера - разказаха че за по 30 лева са ги докарали от някакво село.

16

Зозо

преди 3 години

Нали ви казах, че ще се трошат руски кратуни :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Довечера повече!!!

15

селяни запомнете

преди 3 години

В МВР работят всички като вас с определени права , ако не изпълняваш разпорежданията им имат право да те застрелят.

14

Анонимен

преди 3 години

До SichtpunktИ това ли е отговора на смелите полицаи за обида? Извличане и пребиване отзад?Нещо, арест, съд?? Или те не са полицаи, просто милиционери са?

13

поклонник на Бойко

преди 3 години

Битите са от групата на Радев, там нивото е такова че само с палката по главата успяват да ги овладеят.

12

Божков

преди 3 години

Аз плащам!!

11

Анонимен

преди 3 години

Това ли са всички пребити от полицайчетата при протестите. Има си снимано с телефони. Вижда се как 10-на полицайчета, на които всички им плащаме заплатите извличат и ритат в главата младежи на закътано под колоните на ЦУМ. 10 на 1, това е начинът явно . А като излязат 100 хиляди човека на площада, ще се скрият като мишки. Пазители на реда са само когато могат да пребиват безнаказано

10

Sichtpunkt

преди 3 години

Защо не казвате, за полицаят който е ударен от ботилка и че лупмените са пръскали полицаите със спрей? За неподчинението на официална държавна власт?

9

правова държава

преди 3 години

Защо нападаш полицай, ако си още жив.

8

с буса и в София

преди 3 години

Кой е казал, че за 50 лева е безопасна работа. ГЕРБ плащат, но застраховка "безопасен протест" не е включен в цената.