67

Анонимен

преди 3 години

До До 26Ти нормален ли си? Ако ти доведа една тумба пред жилището, защото не те харесвам и искам да раздам мое правосъдие, ти ще ме пуснеш ли? да се махнели ченгетата, казваш. Аман от к.р.е.т.е.н.и.

66

Анонимен

преди 3 години

То и Кристиян учи в чужбина, пък ни лиши от М.Цветков

65

до 51

преди 3 години

Учило в Хага?Айде още едно продажно НПО

64

Анонимен

преди 3 години

ай кент брийдколко пари са отпуснали?

63

Петър Иванов

преди 3 години

До BGАйде обясни ми на дрогиран или пиян , който буйства как точно ще му сложиш белезници без да го поошляпаш, не че усеща се. Виждал съм как полицаи слагат белезници на такива елементи не става с приказки няма как да те разберат.

62

Айде стига

преди 3 години

До HandelИ защо те би бе? Мен ще не ме би полицията, ?Защото не съм ги замерял и пръскал със спрей вероятно. Как все такива божикравички ви бие някой бе? След като дойдоха на Божков хората с черни фланелки тогава стан проблема, преди това не е имало напрежение. И заради такива , като тях з и доста хора решили да протестират няма да отидем повече, защото не искам да се оприличават с мен престъпници с интереси за милиони, които грам не ги вълнува обикновения човек.

61

Handel

преди 3 години

- Днешната полиция не бие вече!- За днешната не знам, ама нощната как биеше...

60

Анонимен

преди 3 години

Чудесна новина, галеща моите уши. Два примитива били поучукани малко.-------------------------------Единият "примитив" учи право в Хага.Пък ти си калинка с купена фалшива "диплома" от нбу.Тъй че ти е простено да се радваш - не знаеш на кой свят си.

59

BG

преди 3 години

До SsРолята на полицията е не да бие, а да вътворява ред. Недопустимо е да пребиват хората, било то пияни или дрогиряни. Ако оказват съпротива и са виновни, трябва да ги закопчаят и в ареста, съдят ги по бързата процедура и след седмица въпросните лица са в затвора.

58

Тиква

преди 3 години

Не те не са бити от милицията, спънали се и са паднали и така няколко пъти.

57

Ss

преди 3 години

Айде спрете се прайте на луди ! Мене снощи що не ме биха? Или оная вечер? Все едни и същи *** *** бият ! Тез дето са се помисли на безмъртни под въздействието на алкохол наркотици и пари ! Има една поговорка каквото се повикало такова се обадило!

56

Анонимен

преди 3 години

тулупа в банкя още като затвори хората по къщите нарочно измисли работа на полицията за разни кпп-та че и на армията за да им осигури заплати и така да са му верни при недоволство да не вземат да се обърнат срещу него. Така си раздава парите ни и ние хрантутим огромната полиция да го пази него а ние никаква полза нямаме.Оставка Борисов, Оставка че ни се свърши търпението, няма да чакаме избори, махай се че ни дойде до гуша от наглостта и лъжите ти и краденето.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Полицаят, който го риташе най-зверски се казва Петьо Михайлов от СПС-СДВР

54

разсмя ме

преди 3 години

До Тато из ПравецДа бе, да! А кой ще 'фърля бюлетина за бате Гойко после?

53

Анонимен

преди 3 години

кой ще яде бой ще се види скоро. биячите да се покажат кои са, няма да спрем протестите докато не ги видим кои са, да ни разкажат как 10 души малтретират сам беззащитен човек, а да видим за какво плащаме на полицията.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Именно! Точно затова Банкянският селянин раздаде повече 2 млрд.лв. от бюджета като бонуси на МВР! За разлика от тях лекарите не получиха дори обещаните 1000 лв.! Не знам за умрял полицай от короната. Но всеки ден четем за починали лекари. Важно обаче беше да се дават пари на полицията, защото чашата на търпението преливаше и се очакваха протести!

51

Анонимен

преди 3 години

Момчето, което полицаите ритаха снощи, е с комоцио в болница. Бащата казал на Сашо Диков, че е в тежко състояние. Момчето учи право в Хага.

50

Анонимен

преди 3 години

затова ли борисов назначи огромна полиция и им даде цял куп бонуси да пазят него, а не хората по градове и села и да ми ги праща когато изляза да му кажа да си отива което е правото ми по конституция.И 90-те бяхме на големи митинги ама никой с пръст не ни пипна, нито ни е спирал и пречи да ходим на митинга, нито проверявал, снимал с камери, преследвал, мачкал на протеста, нито по медии са ни наричали наркомани, хулигани и прочие.Това са патенти на главния гербераст Борисов. С наши пари си осигурява частна полиция да му осигурява на него спокойствие.

49

х

преди 3 години

Чудесна новина, галеща моите уши. Два примитива били поучукани малко.

48

Анонимен

преди 3 години

Пиянки, яко бой ви чака! Кой ви излъга че ще управлявате.