38

Скептик

преди 3 години

И аз не разбирам как Плевнелиев дето изкара има няма 4 години имал имения като Доган дето е на ясла 30 години.

37

Анонимен

преди 3 години

Най-големият кошмар на мафията се сбъдна. Християни и мюсюлмани пеят заедно националния химн. Горд съм с такъв народ. Съединението прави силата.

36

Мечо

преди 3 години

Доган явно е решен да си запази сараите на всяка цена, дори и с кръв, но не неговата кръв а народната. Дано посетилите сараите да са осъзнали, лукса на олигарха, който ги обитава, и че техния бит и живот не струват пукната пара за Доган и Пеевски.

35

HeinrichHimmler

преди 3 години

Платените драскачи на ГЕРБ не ги ли е срам да пишат в защита на мутренското управление ?!! Тази вечер всички на улицата да изметем Борисов и мафията от властта !!!

34

ШибиРиби

преди 3 години

На умряло куче нож вадят. Тоя президент е за затвора.

33

up surt

преди 3 години

А имението на Плевенлиев с Черноморец, кога? Там също достъпът до морето е отрязан.

32

!

преди 3 години

Искам да попитам и хорицата впрегнати да защитават Ахмед Доган от невидимия враг. Вие бяхте в имението на Доган, но кажете, някога виждали ли сте подобен лукс, как живеете вие и как вашият лидер? Как мислите, откъде Сокола има пари за подобен палат? Докато вие от сутрин до вечер се борите за насъщния, той харчи месечно суми, които вие няма да изкарате два живота. И какво получихте толкова години срещу вашата вярност и подкрепа? Абсолютно нищо, освен че живеете в общини, където ДПС владее всичко.

31

!

преди 3 години

Много тъжен развой на протеста за Христо Иванов и компания.....оказа се, че здравата мисъл надделя над провокаторите. Няма кръв и зрелище, на плажа двете групи се срещнаха и разбраха цивилизовано. В други сайтове има клипове как пеят заедно и химна на страната. Хора от плажуващите споделиха, че сред тях е имало и хора, които са влизали в открита конфронтация с привържениците на ДПС. Дано българите от турски етнос най-после разберат, че нормалните българи ги приемат за равни и бедни като тях.

30

Анонимен

преди 3 години

И къде бяха" патриотите"през цялото това време??

29

Анонимен

преди 3 години

Всички там са един дол дренки... Стадо оФце.

28

Хюго Бос до 29

преди 3 години

Тоест да не правим нищо и да си оставим държавата на мутрите, гешевци и анадолостанските натрапници, само щото на някои им се привиждат балкански конспирации? Стой си у вас и бъди спокоен как не си бил използван от сценаристите. Ама днес е Росрнец, утре може да е твоят град...

27

Анонимен

преди 3 години

Този филм сме го гледали. Волен атакува джамията в София. Сценариста същия но продуцентите различни.

26

Анонимен

преди 3 години

Снощи полицията бранише реда от провокатори. Днес обаче защо полицията спря българските граждани по пътя към морето? На какво основание и защо? Всичко шефове на полицията в Бургас да подават оставки.Няма основание на което да спорате Български граждани до морето, а да пускате други до него. Това е политически пропуск. Веднага оставки на шефовете на жандармерия и полицата на бургаска област.

25

Анонимен

преди 3 години

Доган трябва да е валията на вилайета, и раята трябва да се върне обратно да си работи нивата! Посред лято когато ден месец храни тия тръгнали да се шляят по плажа.

24

Вуйчо

преди 3 години

За какво протестират, какви са исканията им?

23

Анонимен

преди 3 години

Каквито са управляващите, такива са и избирателите. Това е проблемът. Затова и 30 години на дъното на пъкала и последната дупка на кавала и в африканския свят. *** никога няма да се промени. 700 години е на това дередже.

22

ист

преди 3 години

Доган няма нищо общо с етническия мир в страната. Това е мит насаждан на продажни русофили. Доган и Пеевски ограбиха държавата с помощ на всички премиери на прехода до днес. Подкрепата от ДПС на всички правителства струва скъпо на народа . Вижте на Доган палатите и заграбените български територии.

21

Интересен факт....

преди 3 години

На протестите в Росенец, една тълпа фесове се биеха в гърдиде, че БГ е тяхна родина ( факт ), но нито един от тях не разваваше националният ни флаг ! Никой от джурналята не се осмели да ги попита ЗАЩО ?

20

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Меди Сдуханов,да не е сдал...багажа от страх,че за това е повикал на помощ останалият му все още електорат,разреден кат...кръчмарска ракия.Ееее,Боковият е малко...повече.Видяхме ги снощи на...площада в центъра на София,как си ядат...сандвичите и се оглеждат като...гърмяни зайци,щото май някои за пръв път са ги...докарали до Столицата.

19

Коментар

преди 3 години

Браво Братия опълченци!Само с война ще си върнем в България халифата Доганостань!Халифата Доганостань да бъде отново българска територия за която векове са се водили войни и са загинали хиляди знайни и незнайни войни!Време и военния министърШкембе войвода да не се скатава а да заповяда на армията да подкрепи неравностойните сили на българските опълченци!