28

Анонимен

преди 3 години

*** Камата е вълк.

27

До 20

преди 3 години

Не е нужно платените национални медии да ни кажат какво се случва за да го разберем. Не извън София - от космоса се вижда. Каквото и да ни обясняват по телевизията на Киро Гела, нали на заден план се виждат *** и софийските батки събрани да празнуват влизането в чакалнята евро зоната заедно с вожда, пред МС. Пуснах сълза от умиление.

26

Анонимен

преди 3 години

трябва да се разследва заврения зет защо продаде Нефтохим, въобще него за всичко трябва да се разследва, дори че живее в чуждата къща

25

Янус

преди 3 години

До Ф.С.В.ГЕРБ даде и на вашите да строят ядрения цирей БелеНЕ с 40 годишни съветски самовари, така че има баланс.Знаят гербаджиите как да седят на два стола, да цуцат от две майки...

24

Ф.С.В.

преди 3 години

"Жълтата Фланелка" днес щял да бъде Спасител на Плажа ,,,,,,

23

Ф.С.В.

преди 3 години

Не знам има ли по Света такава държавна работа- в която за 4 години да отидеш 3 пъти на работа и да не си уволнен!!

22

Ф.С.В.

преди 3 години

Медиите и Властта в Бургас крият доста неща- Преди 7-8 г Доган беше завзел и острова Света Анастасия и там си правеше сделки и задкулисието- Направо с яхта отиваха от имението му към острова преспиваха там-После към Марина Диневи -по пътя се поръчва калкан с уйски-Острова беше абсолютно затворен за всички-Но кой пак му го даде -?? БСП ли? Ами 12 г Герб са на власт

21

Ехо

преди 3 години

Гайтански се скрил в дупката си, а се прави на по голям мюсюлманин от всички в ДПС. Той го построи сарая

20

Христо Христов

преди 3 години

Ако държавата не беше мутренска (от лукановите мутри като борисов до премиерската мутра борисов), бариерага въобще нямаше да бъде поставена....

19

Ммм

преди 3 години

До БатБулгар Много ти се ще да е така,ама много.Бях там и знам какво се случва, такива като тебе мижитурки, дето им плати Боко- свинара, бяха с лъскави автобуси.Обикновените хора отидохме пеш , а не да ни докарват като стадо овце.Видяхме ви призивите, присъствието е задължително, падение, позор.

18

Анонимен

преди 3 години

Днес ще има яко фес парти.

17

Анонимен

преди 3 години

Едно трябва да се обясни ясно - и то е защо се налага държавна институция да охранява обикновен гражданин като Доган, който "официално" е никакъв. А и другият изтъкнат гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност за да има заплахи към него?

16

Мечо Кух

преди 3 години

И ден след протеста ще се върне. Съвсем ясно е кой разпределя порциите.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Т.е. са ви провокирали като са се качили в рейсовете си, та се е наложило спешно да хвърляте бутилки и да трошите стъклата на рейсовете??

14

Анонимен

преди 3 години

Ей, хайде да залагаме колко хора ще отидат на плажа!Аз мисля, че ще са под 20.

13

Анонимен

преди 3 години

а великите българи ще бъдат ли наказани за поставяне на бариера и използване на път построен с моите данъци? или прокуратурата защитава измамници и рушветчии и мутри в републиката на абсурдите?

12

БатБулгар

преди 3 години

До АнонименПълни глупости. Точно обратното беше. Платените агитки на Божков саботират държавата, начело с Радев. Хората от цяла България дойдоха с личните си автомобили и си платиха билетите, а на Радев агитката беше платена, агресивна, изпразнена от съдържание - като Радев - съскащият с вълци!!

11

ИДЕАЛНО

преди 3 години

Бариерата, утре загражденията, а после охранителчетата при бай Ставри!

10

Анонимен

преди 3 години

Парите за кръговото на бул. "Левски" и ул."Девня" не стигнали, отпускат още милион.Варна. Бойковия Венециански Булевард. Едно кръгово 50х50метра. Ще излезе над 5 млн.

9

Анонимен

преди 3 години

До Гост 11Ауууу!!!! Отиде ви хубавата държавица, нали? Каквото натъпкахте по шкафчета за лекарства и свещи да го дадете! ПФУ!