536

Ass

преди 3 години

Радев- Оставка!!!

535

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Жалък нещастен ***-руски содомит, бегом в Москва!

534

Сата НАТО

преди 3 години

Как ше се обединявам с тоя банкянски комсомолски секретар бе, ти май не си нормален? Вие ако не се усещате каква игра ви играят Боко и Гешев, трябва да имате акъл на 5-годишни. Те са като двама гамени, които тормозят някой кротък ученик в училище и тормозеният е българския народ. Всичко се прави нарочно, за да се докарат хората до бяс, а след това "добре, братле, аре мир, чукни пет!" И в следващия миг - земи тоя чембер! Това са перфидни из роди и се лекуват само с куршум.

533

Наблюдател

преди 3 години

Хвани есиния, удари дружия както се казва!Вместо да се обединят и да работят за България и двамата си ги мерят. Двама се карат - трети печели, накрая така ще стане. Една шепа народ сме, глобална рецесия, а ние само цирк и ханаири гледаме тази година, явно е колко им пука за народа.

532

Анонимен

преди 3 години

Вие си го избрахте Радев,хайде сега вие си го изгонете.Аз дадох гласа си на Цецка,не защото беше за ролята президент,а защото бях сигурен какво ще последва от избора на шапкар при това червен.

531

Радев е позор

преди 3 години

Стана ли ви ясно какво означава да гласувате на инат и без да мислите? Когато на върха на държавата застане ***, той е непридвидим и може да свърши много простотии. Той просто не мисли, няма с какво. Радев е позор! Опозори ни и пред света. Тука се прави на юнак, но навън никой не го признава. Или не му обръщат внимание или му се карат. Скара му се руския патриарх, Путин му се подигра, ама той нали е дибил, не отчита обидата.

530

Анонимен

преди 3 години

Радев,а ти кога ще отговориш защо НСО продължава да охранява Доган и Пеевски?

529

Анонимен

преди 3 години

Абе хора,лято е,пандемия е,идва глобална икономическа и здравна криза и България няма да е пожалена,а вие какво правите? Искате и гражданска война ли? Само безмирици ни трябват сега...Ясно е,че няма некорумпирани политици, но запазете си гнева и излезте и гласувайте догодина.

528

r.r.

преди 3 години

Долу комунизма ! Само СДС! Долу червените *** ! Да живее демокрацията! Вън комуниста Радев. Да си ходи във Сибир! Мутрите на Черепа ( ММ борците) да си ходят в чалготеките и да си смъркат.

527

Анонимен

преди 3 години

Радев бяга от отговорност:- назначава шефа на НСО, а Борисов му виновен- назначава Прокерора, а Борисов му виновен- назначава посланиците, а не търгувал с влияние- дори Путин му каза, че е зависим, а той твърди, че е независим- цял Свят се бори с Коронавируса, а той каза, че е Провокация- обяви, че е независим, а вчера беше събрал всичкия си Зайчарник от русофилски продажници с задграничната логистична поддръжка на мутрата Божков.

526

Анонимен

преди 3 години

При положение, че НСО е директно подчинено на Президента не мога да разбера какво искате от Бойко... не го защитавам просто казвам факт. Радев можеше още със стъпването си да махне НСО от Доган и Пеевски... ама уви.

525

Анонимен

преди 3 години

Радев разкатава фамилията на българската Нация - по турчин и турците.

524

Анонимен

преди 3 години

Радев каза ли нещо за влизането ни в чакалнята за Еврозоната !?

523

Анонимен

преди 3 години

Радев няма нужда от охрана на НСО, той се охранява от КГБ.

522

Анонимен

преди 3 години

С простотията си Резидента Радев само засилва позициите на Бойко. Осигурява му още и още мандати ... Радев смесва личните емоции и амбиции с принципни въпроси

521

Анонимен

преди 3 години

Радев - тъмен кремълски субект !

520

Анонимен

преди 3 години

Вирусът КОРАДЕВ - 20 по-опасен от КОВИД - 19.

519

Георги

преди 3 години

Ужас... тоя Радев се побърка нещо. Кой реши че управлението на ГЕРБ е провалено. На мен ми харесва. Кой реши, че подкрепящите ГЕРБ са там по принуда, а тези пред президентството по собствено желание ?! Радев е част от една пропагандна система подкрепяна от Русия. Той е национален предател. Българи псуват българи.. президенте това е изцяло твоя заслуга. Върховният главнокомандващ! Позор

518

БЕН

преди 3 години

простатията нарадев няма граници.

517

Анонимен

преди 3 години

До 680Транзакциите на пари да не са София - Обединени арабски емирства и София - Москва !?