556

Рублев ВЪН !

преди 3 години

Радев се превърна от безделник в Мутра ! Оставка !

555

Анонимен

преди 3 години

*** бок.лука си радев. Аз не съм от принуда и страх срещу тебе. Тоя си е въобразил че всеки трябва да го харесва.

554

Гешев

преди 3 години

*** Радефффф....... Ще те чакам.....

553

пияница мистик

преди 3 години

Този взе да се изживява като месия на пенсионерите нещо. Идат избори, пилците се броят на есен. Да не стане като с кметските избори. Взеха 2 града - Русе и Перник и го отчетоха като победа. Плащат на разни футболни агитки, Пеевски плаща де, щото другите спонсори на БЗП се разбягаха, заблудени пенсионери комунисти и всякакви други маргинали без мозък са ги събрали и си мислят, че така се печелят избори. Вижте си смешния митинг, не можахте и 1000 човека да съберете, дрогаре...

552

Марионетка на БСП

преди 3 години

Радев е марионетка на БСП, реално каквото му заповядат това прави! Същия беше и Плевнелиев спрямо ГЕРБ! Реално тези избори за президент бяха избори на заместници: Защо не се кандидатираха лидерите на партиите Нинова и Борисов, защото Нинова щеше да загуби от Борисов, за за Борисов означаваше понижение, защото според конституцията Президента е безгласна буква! Трябва Президент и Правителство да са равнопоставени, само тогава ще имаме истински политически живот, основан на уважение между институц.

551

пенсионер

преди 3 години

До До Д. Асенов-670''Защо не се направи на мъж когато подписа указа за назначението на Гешев ?!?''-защото не очакваше че ще започне да си върши работата,а той си я върши много добре!Прави впечатление,че президента много бързо отстрани шефа на НСО,а в същото време,не реагира адекватно относно двамата си КОРУМПИРАНИ съветници!Защо ли?

550

Радев като ученичка.

преди 3 години

Какъв отговор дължат управляващите за корупцията в Президентството, която разследва прокуратурата?!

549

Мутрата Радев

преди 3 години

Радев От Безделник се превърна в Мутра ...........

548

ЧЕ

преди 3 години

Герберастчета треперат ли ви мартинките ..... изтрийте ми коментара но ще си останете същите мишки , тея в автобусите продават държавата си срещу 30 лв толко са им платени от толуп ага от чекмеджето жалки плазмодии и ***,

547

До Д. Асенов

преди 3 години

Приятелю, няма да открием топлата вода ! Едиствената промяна която е нужна е в едина напълно независима прокоратура ( вън от съдебната система ) както и независим и безпристрастен съд. Така всичко ще си дойде на мястото. Но от това, повярвай ми никой то политическата класа няма интерес. Щом един престъпник от Дубай има лостове да дестабилизира държава за какво говорим ? А Радев е един наивник. Защо не се направи на мъж когато подписа указа за назначението на Гешев ?!?!

546

днес

преди 3 години

Какъв отговор от ГЕРБ всичко е чекмеджета и злато,пари,Лъжи пред Европа да им дадат еврофондове да окрадат всичко.Факт е от всички министри на ГЕРБ начело с Караянчева,джуджето Атанасова,Компаньорката Захариева с архитекта по Алепу.Всичко е измама,Пазят си заплатите ГЕРБ по 10 000 лв на месец вземат.Дариткова брани и тя погледни се в огледалото.

545

абг

преди 3 години

Голяма мобилизация, много *** много нещо, още от първите коментари, това за първи път се случва. Добре, че работят за жълти стотинки, защото от данъците ни им плащат заплатите.

544

Д. Асенов

преди 3 години

Приятели, сега е времето да направим промяна! Разберете няма ГЕРБ, ДПС, БСП или друга партия. Всички са корумпирани и оплетени като свински черва. Разрушиха страната ни, не остана природа, младите хора отидоха на гурбет, разбиха образованието, здравопазването, животновъдството. Не остана нищо за децата ни. Накрая намерихме кой да застане до нас и да ни поведе. Моля ви спрете да гласувате доверие на тези в Парламента. Време е за промяна. Държавата това сме Ние. Ние даваме и отнемаме доверието си.

543

пенсионер

преди 3 години

''Управляващите дължат отговор на целия народ за вихрещата се корупция и проваленото си управление.''-а президентството,не дължи ли отговор за вихрещата се корупция в него?Те да не би да са миропомазани?Резидента трябва да разбере едно-няма безплатен обяд и Черепа го знае много добре!Рано или късно ще му представи сметката!

542

някой си

преди 3 години

Радев можеше още със стъпването си да махне НСО от Доган и Пеевски,...защо не го направи ?

541

OMG_Lucker

преди 3 години

Много платен *** има сред коментиращите. Много! Да се задавите с паричките дано.

540

Фърчи ДРОН

преди 3 години

Тoвa вeчe e върхa в циркa.Глaвнoкoмaндвaщия нa AРМИЯТA Рaдeв aгитирa бaй Пeткo oт Буcмaнци дa cъбaря влacтa!Дa изкaрa oт кaзaрмaтa eднa рoтa,бaй Пeткo дa нe e Крaли Мaркo.В ceлo Куилoвци имa нaдaрeни ceляни патриоти, кoитo и Фрeнcки кoмaндocи c кoлoвe oт дoмaти бият,тaм дa aгитирa!

539

Ха-ха

преди 3 години

*** имал позиция ...?!? :)

538

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че тьпите п)/тки от ГЕРБ рано сте станали да пишете просто тии... Снощи не сте ходили на "контрапротест" явно.

537

Сат Н

преди 3 години

Радев каза ли нещо за влизането ни в чакалнята за Еврозоната !?-------Радев не знам какво е казал, но аз ще ти кажа, че тая Еврозона е само прах в очите.Щом се наложи Бойко да плаща стотици милиони, за да ни вкара там, значи работата е изнасилена.