373

Бай Кольо

преди 3 години

До койгоизмислитоязапроПрезидент пародия - направо ***!

372

Анонимен

преди 3 години

Няма институции!Разградени са!Има борба за оцеляване на мафията.Или ние, или мафията.Избирайте !

371

Сат Н

преди 3 години

Той бръкна с пръст в най-лютата рана на двуличните политици,разкривагнусните им тайни,отнема привилегиите и заграбеното от тях,показва фарисейщинатаим.-------Верно ли?Кога беше това, че не забелязах?Да не би да са осъдили някой по гешево обвинение?А не беше ли Гешев, който искаше Българският съд да издава присъди с 0,1 доказателства? Това е държавно предателство. Недоказаните обвинения са тормоз и щети за милиони, включително за бюджета на България. Този човек изгаря кинтите ни.

370

Анонимен

преди 3 години

Давай Гешев, гърби червените български БКП_Лайнювееееее дорде си заминат обратно в Съюза.

369

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата не е свършила работа за 5 стотинки, всичките ти обвинения са съшити с бели конци. Хората лежат с месеци в следствието за няма нищо. Обвиненията срещу Божков са абсолютно несъстоятелни. Ти си държавен престъпник - рушител на институциите и изменник на държавна служба.

368

койгоизмислитоязапро

преди 3 години

Прокурор,пародия

367

Днитевисаапреброени

преди 3 години

Вас ви държат с компромати,но времето ви наближава,като Садам ще увисните,нейзбежно е

366

предатели

преди 3 години

Защо не разследва Бойко Б. и ГЕРБ А,Хващат се за минали неща,ами те какви ги вършат,И тоя Шерлок Холмс,, Гешеф,, и той с тях

365

Да гу знаите

преди 3 години

Скоро гешеф,герб в панделата,времето приближава пълзешком,бавно но славно

364

Защо скачат срещу

преди 3 години

Гешев?Логическото обяснение може да бъде само едно-чувстват се заплашениот него.Той бръкна с пръст в най-лютата рана на двуличните политици,разкривагнусните им тайни,отнема привилегиите и заграбеното от тях,показва фарисейщинатаим.Браво,Гешев,хората търсещи справедливост и разплата за отвратителнитепрестъпления на комунистите,костовистите и всичката *** пяна на прехода,са зад тебе и ще те подкрепят на всяка цена!

363

Че Гевара

преди 3 години

На тоя КГБ-ТО ще му бият шута,да внимава

362

Анонимен

преди 3 години

Мазен,гнусен ,***,корумпиран= Гешев

361

Панимаеш

преди 3 години

Гешев президента олицетворява държавата и народа,а ти престъпността затова внимавай не заигравай с големите политици,защото си под тяхно усмотрение поставен там.Не ритай,да те не ритнат

360

Анонимен

преди 3 години

Мутро ВЪН! Отавка!Противен тип.

359

Сата Н

преди 3 години

Хората искат справедливост. Искат в затворите да има корупирани политици------Поработи тогава върху записите на Боко, където си го наричал "шефе" и си му се възхищавал колко добре се праи на луд.

358

до 364

преди 3 години

До ДНЕСНЕГРАМОТНИКО от бсп защо се опитваш да пишеш.

357

Анонимен

преди 3 години

Гешев скочи на Радев: Извършва безпрецедентен натиск над прокуратурата.............Абе, Меринджей, ти ли извърши проверка в Президенството или Президента в прокуратурата!!!Без Винету зад гърба ти и 24 часа няма да изкараш в прокуратурата, дребно и жалко лакейче!

356

Анонимен

преди 3 години

Поведението на прокурора, остава впечатление, че до сега в БГ не е имало прокуратура, или предишните не са си вършили работата.Премиера се явява анализатор психолог на президента. Докато се вдига тоя шум нещо друго се случва.

355

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Гешев ,Аз искам да Питам - ЗАЩО не е Заведено ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО за Оскверняване на Българското ЗНАМЕ ????Искам още Утре да се Арестува човека от Видеото - ТОЗИ Турчев Изхвърли Знамето НИ в *** . Всички го видяхме .Мамка ви - Погребахте България .

354

Йово

преди 3 години

Много ми е чудно защо прокуратурата не се заинтересува относно "къщата в Барселона" или за разговорите на Петя и Влади с олигарха Божков. За изтеклия разговор ББ със Златев дори не се споменава. Нищо не чух за обвинения срещу бившия кмет както и областен управител на Перник за водната криза. Нещо по въпроса за апартамент гейт от рода "кон за кокошка". Кой директор на администрация го вкараха на топло заради "къщи за тъщи(гости)". Тук прокуратурата мълчи нали всички тези лица са свързани с ГЕРБ!