10

Анонимен

преди 3 години

Най-големите *** които можеш да срещнеш.И хубавото е че на тях не им пука защото са големи егоисти,а лошото е че ако нямаш опит и се влюбиш,няма как правилно да усетиш ситуацията.

9

Анонимен

преди 3 години

Може да пробвам какво е да се влюбиш в жена Скорпион, ама жена ми не дава, не искам по моя вина жена ми да размаже някое скорпионче. А това е сигурно събитие, а влюбването в някоя конкретно е ниско вероятно събитие, така че не си заслужава усилията.

8

Професора

преди 3 години

И да се влюбиш ,тя бързо ще те накара да я разлюбиш.

7

друга скорпионка

преди 3 години

До Жена СкорпионНаистина необяснимо. Как става това? Не го предизвиквам с нищо!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Лично за мен жените скорпиони са отвратитвлни. Няма по мръсен характер.

5

Скорпи

преди 3 години

Е да така е , и Мм е скорпи и детето,идилията е пълна. :)

4

Везни

преди 3 години

И аз туй се чудя...

3

Анонимен

преди 3 години

Жена ми е скорпион, няма по изперкало същество. Никога, ама никога не правете тази грешка.

2

Жена Скорпион

преди 3 години

Аз съм жена Скорпион. Не мога да се похваля с кой знае какви впечатляващи физически дадености. Нито имам безкрайно дълги крака, нито руса коса до кръста и т.н. Вече съм на мноооого прилична възраст и все се намира някой да ми се лепне и да му текат лигите. Не знам как става това. А аз не съм лекомислена, не давам повод мъжете /а ми се е случвало и жени/ да ми се нахвърлят настървено . Нямам обяснение.

1

Анонимен

преди 3 години

Защото имат много силно излъчване освен това са добри в леглото а и винаги запазват една непринудена естественост с която привличат можеш да си поговориш и посмееш а жена скорпион сякаш си говориш с мъж приятел.Няя надувки,няя превземки.