420

Анонимен

преди 3 години

До ШМАТКАСрещу кой народ бе ,за тебе само комунистите ли е народ,а другите какви са?Защото се осрахте и сега пищите на омряло!!!Власт и след 300 години няма да видите,защото историята помни!!!И НЕ МЕ ИЗСТРИВАЙТЕ КОМЕНТАРА МИ!!!

419

Герб

преди 3 години

това е гроб за българската демокрация и нормална съдебна система. Едно му признавам на борисов. първият премиер , който разби на 100% разделението на властите и си има лична прокуратура. Отвратително е , но Бобо се оказа тъмен гений в това отношение , иначе си е ***. Преди 10-на години по повод убийството на 1 момиченце мутрата се хилеше и каза да нахранят с пържолки кучетата дето надушили....не ми се пише повече и се смя като най-големия ид-от. Явно си е такъв.

418

Анонимен

преди 3 години

До СРАМ Борисов плащаЩом си толкова сигурен значи,че и ти си взел, 50лв таман да си купиш кока!!!

417

СРАМ Борисов плаща

преди 3 години

по 50 лв за контрапротест , държавни служители ще бъдат в подкрепа на Боко и ще се борят срещу хората , които им плащат заплатите и викат долу мафията....СРАМ. Властта е дрога , а Борисов и шайката са най - големите наркомани.

416

Дядо Соци

преди 3 години

От тези протести и контра протести няма да излезе нищо добро.Помнете ми думата.И за това е виновен президента обединител. А Росен бил пастирка , а ?

415

Анонимен

преди 3 години

Какъв контрапротест,тия не знаят ли че от 00,00часа на 10 07 2020 са забранени масови мероприятия на закрито и открито на които присъстват повече от 30 човека

414

ШМАТКА

преди 3 години

Контрамитинг срещу кого ?Срещу народа ли,който живее 30 в лъжа и търпи простотии ,кражби ,убийства,лишения в името на пасмина лъжци и некадърници отпреди 89г неспособни да имат образование ,за да си изкарват честно хляба си! Сигурен съм че на този митинг ще бъдат всички които са на хранилка осигурена от герб .Крайно време е да се обединят всички честни и здравомислещи българи срещу хунтата герб и всеки който заслужава в затвора да сече тухли!

413

:)

преди 3 години

Калинките от администрацията в атака. Който не иде да "протестира" - уволнение. За подкрепа ще изпратят мутри от СИК и ИПОН... и пак ще ядат много и здрав бой.

412

ясно е като бял ден

преди 3 години

Другари общинари,вие и вашите семейства,стрйте се на площада.Собственици на хотели,ресторанти и семействата им също.Вероятно и безработни ,които ще се продадат за пари.Там,почтенни хора с честен бизнес няма да има.Вие,знаете каква е истината,но не е удобна за вас.

411

Бай Череп

преди 3 години

Оставка на Лойко и оставка на Каскета ВЕДНАГА! Или ще стане много бързо много грозно...

410

Чочо

преди 3 години

Късата памет е като късата пиш-а , опитва се да навлезе по-дълбоко в проблема , ама няма възможност и опира до нищото и аргумента мутра се е изтъркал като многократно употребяван презерв-тив и издиша отвсякъде .

409

Анонимен

преди 3 години

какво са за Боко някоя пачка от шкафа .Ще напълни площада . А ако даде и суджук митинга на сините преди 30 г. ще бледнее

408

Суджук

преди 3 години

И да свикват и да не свикват сборище от храненици - ГЕРБ са пътници!

407

АААА

преди 3 години

Чекмеджето плаща.Браво.Стари номемера.

406

Анонимен

преди 3 години

Бяха 1 милион избиратели, вече са доста по-малко!

405

Анонимен

преди 3 години

Видяхме снимките от контра протеста. 30лв да учасвташ на ден.

404

Анонимен

преди 3 години

В защита на законното правителство, в защита на демокрацията, в защита на европейския път на България е мотото на свикания днес в 19:00 ч. контрапротест, организиран от ГЕРБ. В превод това мото може да се представи така: В защита на мутрите и мафията!"В защита на правителството, което съсипа България!""В защита на демокрацията, която е диктатура и машина за репресии над народа!""В защита на европейския път,който води към бездната!"

403

Става напечено

преди 3 години

МРАЗЕТЕ ГИ, КАКТО ТЕ ВАС МРАЗЯТ. ПРЕЗИРАЙТЕ ГИ, КАКТО ТЕ ВАС ПРЕЗИРАТ. ВСЯКО НЕЩО ИМА КРАЙ. ВРЕМЕ Е!30 години.Това е времето в което ни управляват най-обикновени селски бандити. То не бяха нинджи, борци, боксьори, каратисти, джудисти, тайкондисти и всякакви други подобни псевдо-спортисти и полит- парашутисти.Лепиха ни лепенки по челата, на колата, върху вратата. Тормозеха ни, биеха ни, изнасилваха, убиваха. Смениха анцузите с ризи, бухалките със специално написани закони. Душата им обаче, все по-черна ставаше.Наеха си екипи. Административни, законодателни, наказателни. Мръсното обаче

402

ф

преди 3 години

Значи мутрите не са от ГЕРБ. Ами тогава кажете кои са мутри, защото ние сме *** и не знаем.

401

Радев,

преди 3 години

извиниш ли се на гербераст, значи всичко е свършило, *** е пълна! Иначе се знае какви ще се появявт-чалга нагаждачи и калинки, страдащи от Дънинг-Крюгер.