6

серсе-ми

преди 3 години

Май...да е....................

5

дановизлотонеподмине

преди 3 години

А бе мър-шляци,готово като сграда защо ще я събаряте бе куче-та проклети,хвърляло се е човешки труд и пари.А бе съборете си къщите бе дяв оли в чов. лица

4

Дюлгерин

преди 3 години

Колкото и главбулгарстрой построи спортната зала без печалба, а поевтиняването на строежа стана за сметка на подземния паркинг.

3

Анонимен

преди 3 години

"Защо не кажат колко ще струва събарянето на сградата."Така като я гледам по размер - няма да е малко. Премахваме(2015) сграда(проиводствена, един етаж 12 500кв.м. + втори етаж за административни нужди 2500 кв.м) и ни струваше малко над 2 млн.лв.Това като го гледам е на сложно място и е бая повече като разгърната площ, а кой знае надолу колко са основите... Смело ти предполагам около 5 млн. лв. с извозването и заравняването.

2

Христо Христов

преди 3 години

Те това е резултатът от демократизацията на луканов и oтpeпките му от бкп (като плевнелиев и гечевци) и сДС (като костов или оня шoпap йорданов).

1

Ммм Да

преди 3 години

Представяте ли си как се краде, че имало резерви в договора и че можело без пари...Защо не кажат колко ще струва събарянето на сградата. За да види, какъв марш е заложен в договора, та могат да твърдят, че нямало да има промени в договора. Значи, защото са избрали вече тази фирма и тя, БЕЗПЛАТНО ще го направи. Да...Конкуренция ли?! Ха-ха.