372

LZ2025

преди 3 години

Искат да ограбят 25млрд евро от валутния резерв, затова се натискат за еврото.Долу ГРОБ+ДПС!

371

Анонимен

преди 3 години

:-))) Simeon family sladko se oblizva i tochi ligi...:-)))Komunisticheskata aristokracia se oblizva i tochi ligi...:-)))Komunisticheskite agenti puskat snimki na bularmeiski ujkim teater ot chujbina...:-))) ...Leche, chestit rojden den i chestit 10 uli - den na bulgarskoto obstonarodno Stastie! Evalla na maika ti, evalla na tatko ti, deto sa te napravili! Sardechni pozdravi na semeistvoto ti! Ostanete zdravi! Obichame te, Leche!

370

Аз

преди 3 години

С теб не искаме никакви новини повече? Оставка!

369

МХМ

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СМЕ В ЕВРОЗОНАТА. НАПРАВЕТЕ РЕФЕРЕНДУМ!

368

1

преди 3 години

Герб загни и гангреняса.Промяната на властта е жизнено необходима.

367

Зозо

преди 3 години

"да сме част от цивилизования свят"уточни кой цимилизован свят имаш предвид. Едва ли говориш за ония по на запад, където грабят магазини, бутат паметници и намират трупове в куфари. От това никой не иска да става част

366

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаАбе Тонка не се ядосвай.Щом вашите хора вкарват отпадъците и ги заравят наляво, надясно не е проблем.Важното е да не са гербаджиите, чащото техните отпадъци а вредни.Отпадъците на вашите хора са като съвеЦката радиация - полезни.

365

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен troll 382Тикво ти кой пита дали искаме еврозона , ес и нато , махай се суджукНие нормалните хора необлъчени от гнусната пропаганда на партията на Срадев искаме да сме част от цивилизования свят, не от света на продънената руска ***.

364

.

преди 3 години

Гну сни герберски мут ри най-напред отнеха нсо от техния президент Плевнелиев,чрез мутр енска промяна на закона, сега обвиняват президента Радев.То бива мутр енски гьонсу ратлък бива, но тези ни взеха съвсем за бавно развиващи.Утре трябва хиляди почиващи по морето да отидат до плажа Росенец за да им покажем на мут рите, че няма да ги търпим повече.А тези, които са си в къщи по големите градове да излезем на улицата и да им покажем че ще ги пометем

363

Зозо

преди 3 години

ЕС, НАТО, еврозона - само лъскави думички, които пълнят шкафчетата на богатите, а на обикновените хора носят радиоактивни отпадъци.

362

Анонимен

преди 3 години

Тикво ти кой пита дали искаме еврозона , ес и нато , махай се суджук

361

Тонката

преди 3 години

"Превърнахте страната ни в бунище за отпадъци,с болен и беден народ"а добър ден. Това беше ясно на всички, че ще се случи, освен на скачащите питеци по площадите. Каквото сами си направите... И да, вече е късно

360

Докога така

преди 3 години

Искаме си нашата България,със засмяни и позитивни хора,с качесвеното безплатно здравеопазване на всеки българин,със страхотното образование,което имахме някога.Превърнахте страната ни в бунище за отпадъци,с болен и беден народ.Само лапате,трупате пачки ,бездушници.София не е България.Бедна ви е фантазията каквъв е живота на хората в малките населени места.

359

Анонимен

преди 3 години

Никаква полза от тоя Ес и еврозони. Разрушиха бг икономиката заради това евро и долар, за да , вкарат западни фирми и банки и те дават работа само на българки, а мъжете остават безработни и българките се женят за чужденците и накрая и няма българчета.

358

1

преди 3 години

До Анонимен-332,***,сякаш твоя бойко,ако не беше, хан АСПАРУХ,нямаше да създаде България,през 681г. нещастници.

357

Анонимен

преди 3 години

Оставка ве ***.

356

Анонимен

преди 3 години

Аре ходи в съраите като те свалиха първия път да пиеш кафенце и да се молиш да те върнат - помним. А в еврозоната ще ни приемат някой ден и без теб, няма там условие да си на валст!

355

1

преди 3 години

До Анонимен-373,за президенството не знам,но за любимата ти тиква,сигурно,ще му потрябват,от снощния протест,се е по изтървал малко,но и годините му са по-вечко,от на Президента.

354

Анонимен

преди 3 години

Спешно да си внесем малко сърби !! За 3-4 дни само !!

353

Анонимен

преди 3 години

Спешно се търсят памперси за президентстовот. Вечерта чакаме хубави новини за България, лоши за Рааасия :)