362

Анонимен

преди 3 години

Безпартиен съм. За пръв и последен път съм гласувал на първите избори за безпартиините. Но уви те се оказаха партиици. За кои да гласувам. За Техноимпексова от Крушовица или за Пожарникаря от Банкя. Или за Манолова от Кюстендил или пък за онова дългото сеянче от Учиндол. Не няма да гласувам за Сеяндури. Видяхте докъде ви докараха за 30 години. Няма достойни и неопетнени всички са от айдук на горе. А оня с пачките даже и срам няма,както и оная от Крушовица дето прати синчето при капиталистите.

361

Анонимен

преди 3 години

Борисов ,ти вече я разруши !

360

Lan

преди 3 години

По-сигурно разрушение от два месеца безсмислена блокада - здраве му кажи! Като ти е толкова мила дъравата, що не събра специалисти в щаба и Икономист и то добър там?! Сега само ще гледаме...всичко друго е за отвличане на вниманието, даже и смъртните случаи от Ковида.

359

Сърп и чук

преди 3 години

Ако мислеше за държавата, щеше да излезеш и спокойно да изразиш несъгласие с начина, по който вчера каскетурата нападна държавата и най вече - президентството! Бедите в Русия са започнали преди 110 години, когато Думата отнема правомощията на император Николай II ! Една държава се разпада, когато държавната глава не се уважава! И след няколко години Русия попадна в лапите на болшевиките!

358

Защо

преди 3 години

Те трябва да останат да пазят само тримата - държавния глава, председателя на парламента и премиера. За всички останали можем да пращаме полицейски коли", заяви Борисов....Защо за всички останали? Кои са те? С какво са толкова важни, че да бъдат охранявани?Искаш охрана - плащай си. Данъкоплатецът не е длъжен да го прави.Особено видима е борбата за власт, пари...От всички. Не само от всички останали .И тях, ли, борците , да охраняват с държавни пари?

357

Анонимен

преди 3 години

Абе ти отдавна я срина ама пърпориш като трактор и вървиш с каквото ти сипят.

356

Антикомунист

преди 3 години

Гази баце Бойче ***! Само тека!

355

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ - Победа! Корни = *** = Вицката = Деца-*** = ЗАГУБА!

354

Само ГЕРБ

преди 3 години

Червени тролчетa, нямате шанс срещу ГЕРБ и Бойко! Защото България е с Бойко и ГЕРБ. А вашите смешни рубладжийски номерца не минават никъде. Само тук сте царе на випиена и многобройните минусчета от един компютър. Смешници!

353

тулупче

преди 3 години

Ако наистина мислеше за доброто на България, щеше да подаде оставка преди доста време и нямаше да се бута в политиката.

352

мдаа

преди 3 години

България има нужда от двама гешевци за да се излекувао тчервената краста-Иван Гешев и Никола Гешев

351

Анонимен

преди 3 години

Борисооов, пак говориш врели-некипели, общи приказки и приказки от 1001 нощ...!! Ти си най-голямата глупост в тази държава! Абе аланкоолу, стига с тоя президент, бе! Не виждаш ли, че трупа дивиденти на твой гръб!! Ти къде беше бе п*тко майна, докато Доган и Божков ставаха недосегаеми...??? Ти къде беше и какво си правил...ТИ...??? Айде духай супата, че вече стана от смешно - трагично...!!

350

Тъййй

преди 3 години

То държава няма...квото имаше да се разрушава се опоска, здравето ни също. Квито пари ви дадоха, с тях строихте...в гърдите се бихте и полвината ги скрихте. Само душите ни не можете да вземете!

349

Кокомеро

преди 3 години

Мачкай Бойко! България е с теб и те обича! Заради България си заслужава! Бойко - най-обичаният политик в страната ни за последните 30 години!

348

Светозар

преди 3 години

Бойко отново е прав. Отново и за пореден път. И ще има четвърти мандат, естествено.

347

sd

преди 3 години

до 364. Няма защо да цитираш малкоумници като 300. ''Чужденците'' инжектират милиарди всяка година и изхранват половин България. Респект!

346

Анонимен

преди 3 години

До 295Слави и той ли е от БКП-то, ?Разгледайте му родословното дърво! Кои от роднините не са били членове на партията?

345

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 300Чужденците нямат право на мнение тук, те са си предатели, смучат от България и после работят за собствения си .. като роби! После се оплакват че държавата била разрушена. Само дето си идват да ползват благинки като зъболекар и лечение че там са си пълни прошляци от дъното!"Чужденците" са най-истинските българи които ценят страната България и ненавиждат държавата БКП-Лайнарияяяяяяя "създадена" от българските "родолюбци" по модел на Съветския Съюз!

344

sd

преди 3 години

Бочи бочев да приложи строгите си критерии към себе си и да подаде оставка! Нали каза: милост няма да има...и при най-малкото съмнение ще ги отстранявам. Никого няма да пощадя от нашите!Сега за бочо и за зам-главатарят Влади Г. има не малки, а бая големи съмнения. Затова да се махат и да ги разследват. ама едва ли - мафията управлява държавата и си има каскетатура. Доган управлява управляващите.

343

сакън!

преди 3 години

Да не разрушим кое? На Боко вилаета, че тъкмо трупа 5-тия си милиард, а и на насекомите около себе си пуска да влачат по някоя троха, дори и да са "tupi kurdjaliiski ***". Абе Бокич, като ти гледам ужасените очи на снимката и ти си знаеш, че ръсиш глупости, на които и мат'риала вече не се връзва - *** си по живо по здраво в някоя от многото резиденции в чужбина, купени с парите ни. Недей с лошо, никой няма да спечели от това, а най-малко ти. Айде, прав ти път!