382

Поручик Ржевски

преди 3 години

ВЪН МУТРИТЕ НА БОЙКО !

381

sd

преди 3 години

България е пробита от руснаците и техните шпионски централи. Доган е техен инструмент., затова има такава сила и мощ. докато руснаците не бъдат изритани от управлението на България мафиотските игри няма да свършат.

380

sd

преди 3 години

Браво на Христо Иванов! Показа как Доган и руската резидентура управляват управляващите! Сараят в Росенец е руска шпионска база за диверсии nа балканите, затова ще го брани и армията ако се наложи.

379

българин

преди 3 години

Марш , мутро , отвай си !!!!!!

378

Анонимен

преди 3 години

ДрОгарю джОрналайзер,Що не напишеш всичко, което плачещият банкянлия каза сутринта по радиото?А? Цензурката ли ви тресе, че не смеете да опишете колко жалък звучеше?

377

2LOOP

преди 3 години

ОМИТАЙ СЕ ***!ОСТАВКА! ПИСНА НИ ОТ ПРОСТОТИЯТА ТИ!

376

Анонимен

преди 3 години

То държава няма, има само територия, от която кой каквото може граби. Ако толкова искаше нещо да направиш за държавата, имаше повече от 10 години време, за това време, нито една реформа не беше направена.

375

Анонимен

преди 3 години

Тоя чудесно осъзнава, че падне ли от власт ще го застигне съдбата на Луканов.

374

.

преди 3 години

След вчерашните прояви ще се увеличат случаите на заразени, защото имаше повече хора, отколкото на мача "Локомотив" Пловдив - ЦСКА - София, коментира още БорисовБре къде го стискала обувката нашия банкянски диктатор.Разбрал е че това е началото на края.

373

Лично мнение

преди 3 години

Тя от твоята глу.пост Бойко, държавата отдавна е фалирала.

372

Само отбелязвам

преди 3 години

Бойко уж затвори баровете, ама като те гледам на снимките още не може да изтрезнееш от снощи.

371

АЗ

преди 3 години

Де е Бойко?? .....Че едни хора го търсят да го бият.......

370

emigrant

преди 3 години

Работата е ясна и елементарна!!Всичко,което се е тирнало на площада да вика осанна на Гумен Гадев,до един са нискочели бандити,дето са свикнали да си вадят хляба за сметка на България и на свестните българи!Почнали са още след освобождението и са пришпорили нещата от 1918 година,та и до ден днешен!!Това са хищници,на които им мирише на слободия и беззаконие,крадене и юдене без контрол,ако се доберът до властта!Всичко останало са дрънканици и пучи масали!!КОКАЛА и нищо друго!!

369

Някой си

преди 3 години

Прилича ми на таксиметров шофьор и си личи , че е мутра с тия движения на риян циркаджия.

368

до 382

преди 3 години

Едно магаре също като теб се чудило от кой куп люцерна да пасе и починало от глад! Страхувам се за теп....!!!

367

Анонимен

преди 3 години

Не му се иска да я руши ако може да я граби, но ако не го оставят да си граби на воля, няма да се поколебае да я разруши...Това казва в общи линии.

366

sd

преди 3 години

През екс-териториалния анклав Росенец влизат нелегално руски шпиони, вагнеровци и агенти на руското военно разузнаване. Тяхната задача е дестабилизация на Балканите. България е пробита, а бочо мисли че тези ''премиери'' дето ги е таковАл зверски не забелязват и ще го приемат в Шенген ей-така заради циркаджийските му номера.

365

емиграция

преди 3 години

Изберете си Нинова с фалирата БСП и ще гледаме отстрани,като подстригани овце.Тъкмо се почне нещо и ....,,демократите"-български се втурват да плачат, че са им отнети правата.Свобода по нашенски.Ами давайте.Първо застой,сл.правителство на Радев, а после.....наново от нулата,като 1990г.

364

Анонимен

преди 3 години

Отивай си, че поне малко да остане от тази държава. Аре не се пиши загрижен и спасител.

363

ТАНИТКА

преди 3 години

тьпи коментари всеки гледа от своята камбанария не мислите за народа и дьржавата ни