402

КОКО

преди 3 години

Не е за вярване,но този е първия *** в държавата и навярно първия,който ще си замине с шкафчета,кюлчета и много,много безсмислен антураж!Бойко стягай багажа,чевремето ти изтича!

401

Анонимен

преди 3 години

Говори някакви несвързани глупости.Оставка и веднага бърз процес и смъртна присъда

400

Mdaa..

преди 3 години

Че ти вече я разруши.. то няма какво повече да рушиш !

399

Анонимен

преди 3 години

На Мачовете не може да има публика пък на митинги може а? Още една тухла откърти от стената

398

Анонимен

преди 3 години

На Борисов му омекват краката, започва да се огъва здраво. Време е да си ходи след като стане ясно дали ни приемат в ЕРМ2 или не

397

Ххх

преди 3 години

Борисов като види зор, почва са плаши, че няма да има пари за заплати, пенсии. Ще бъде жалко, ако предварително изработените и удържани пари са пренасочени за други цели, ало Борисов, недопустимо и наказуемо е да се пипат пвнсионните фондове. стига си плашел бедните пенсионери.

396

Анонимен

преди 3 години

Държавата е разрушена отдавна, в момента има псевдо-държава, която обслужва интересите на една шепа прасетаа с големи шкембетаа, злоупотребите са гигантски. Да се чуди и мае човек, как така ЕК, как така САЩ и разни големи демократи се правят че нищо не забелязват у нас?!? Че ние изпаднахме под африканските държави по медийна свобода и по всякакви показатели?!? Къде са тия големи демократи и лидери, къде е справедливостта?!? ОСТАВКА на Лойко, съд и затвор!

395

бумеранг

преди 3 години

Червените хвърлят в твоя двор бомба и наричат теб терорист. Стари номера в наше време. Няма да стане тавариши, живеем в по-законови времена. Вашия президент урежда охраната на Доган и това е черно на бяло описано.

394

Един българин

преди 3 години

Мен не ме интересува кой и как е снимал Бойко. Важното е, че цяла България видя как къта 1 млн. евро и злато в дома си. Това парите от Е.С , които ги дадоха с борба с короновируса ли са? Как да заграби още, това му е в акъла. Затова и токът поскъпва с 20%.

393

Червените беломразци

преди 3 години

До Бацето мяза на...Футболът НЯМА МЯСТО в ПОЛИТИКАТА и затова БКП,БСП и техните слуги от ГЕРБ го вкараха в политиката та покрай НЕСЕРИОЗНОСТА му чрез ЦСКА да работят за реабилитацията на СССР и КПСС и евентуално Нов Московски СССРЦСКА близнакът от София на оригиналът ЦСКА от Москва е създаден като ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАЯЖИНА която да ПАЗИ Варшавския договор и СССРА в КГБ,ГРУ,КПСС нищо незнаелиха-хаТире 1948 възтановител на СССР с помощници МюслиАНГЛОФОБИ,Пакистан а и Зимбабве сигурно

392

Един от племето

преди 3 години

Бойко ти си вожд , а ние твоето племе. Как тогава да се разруши нещо , което вече не съществува?

391

Честно

преди 3 години

Бойко сякаш ще прави снимка. Така си кръстосал пръстите. Още сънува дронове и чекмеджета.

390

Х

преди 3 години

С какви очи бб се показва пред хората? След скандалите с пачките евро, кюлчетата със злато и циничния език, би трябвало първо да изчисти името си, репутацията си. ако има достатъчно морал и достойнство, сам би трябвало да си даде оставката, а не вкопчен във властта с изцапано име.

389

Бацето мяза на...

преди 3 години

Бойко да ви кажа много ми прилича в лице на наш Ицо-Христо Стоичков. Как жестикулира, размахва юмрук на една от снимките, на другата снимка се цупи притворил очи.Ицо просто не е толкова де.бел и май знае повече английски от Бацето.

388

Очевидно е:

преди 3 години

Червената веждирашидовска мулташка шайка започва от Бойко Борисов двойно благодарен на червената общност първо че е бил член на БКП а после че червеният генерал на БСП и техен стратег Бриго Аспарухов създаде Герб и му подари държаватаДругия е бившият Гербер и кумир на Томислав Дончев наречен Румен Радев със съпруга работила в Шоуто на СлавиКРЪСТНИКЪТ философо-идеолог на черваната мафия на прехода е бившия член на БКП и Президент Марксист от СДС казал пред славитрифоновчетата:ДА ЗАКРИЕМ БГ

387

Пижо

преди 3 години

Банкянският селянин говори за "глупост"? Че то той е олицетворения на глупостта и най-високата скала на глупостта: глупав - по-глупав - най-глупав - Борисов!

386

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Колко истина има в това изказване на "Цар Тиква" във частта със глупостта!!!Точно той е олицентворението на "глупостта",съсипването на "бизнеси",съсипването на човешки съдби и изгонването на можещите българи от България!!!Той никога не е виновен за нищо?!?Българският народ продължава своя "р*бски сън",както е било около 700 години!!!И сърбите доказаха че имат гражданско общество във истинския смисъл на думата!!!Българския народ чрез своето бездействие си заслужава положението в което се намира

385

гост

преди 3 години

Ама ти вече я разруши бе мутро.

384

Анонимен

преди 3 години

Тя държавата отдавна е разрушена, щом този стана главен секретар на 1 септември 2001 година....почти преди 19 години.....назначен от маджо и бай миле

383

Подкатави

преди 3 години

Бойко е същия убиец на българския народ като комунистите на които беше слуга