8

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Веднага се вижда че това гроззилище е от герб!

7

Анонимен

преди 3 години

Какъв полет на научната и екологична мисъл и технологиите "За първи път в Европа ще бъде приложена концепцията за "зелен обществен транспорт по заявка" и то у нас." Истината се познава в сравненията. Москва до средата на тази година получи от КамАЗ 100 нови електробуса. До края на тази година Москва ще получи от КамАЗ още 100 нови електробуса. Освен КамАЗ електробуси в руската столица достава и друг мощен руски производител - ЛиАЗ. Освен електробуси руснаците произвеждат и автобуси на СПГ.

6

Баровеца-СФ

преди 3 години

Абе я се .....бе измамници!!! Писна ми да ме лъжете! Какви са тези милиони! Направихте ми данъка на автомобила 200лв.,който автомобил е на газ и видимо на прегледа показва минимално замърсяване! Защо ни крадете парите????

5

STOP

преди 3 години

Фандъкова пак е направила някава Корупционна Схема .4 000 000 евро за 5 Автобуса - те струват по 250 000 евро на Свободния Пазар - тоест може да се намали Цената до 200 000 евро .И какви са тези Глупости за Заявки на Пътници ? Това е Върха на Ограбването - ако има заявка от 150 човека , ще се пуска Автобус .Гешев , време е да се намесиш в София .

4

Анонимен

преди 3 години

Спазва ли се,1, 5 м дистанция. Ако не, защо не?

3

Анонимен

преди 3 години

Тези средства меже да се използват по-добре, но от ЕС искат да им купуваме бусовете.

2

Анонимен

преди 3 години

Тия 5 буса ще изчистят въздуха, добре.

1

Анонимен

преди 3 години

Градският транспорт при епидемия трябва да го спират и да насърчават хората да пътуват безопасно с личните си автомобили. Какви заявки, какви автобуси?!