17

до 17 от славянин

преди 3 години

''Кви права бе циркаджия. Тука говорим за животи. Аман от объркани сееляни.''Сменяй си редовно памперсите и в никакъв случай не излизай от къщи през следващите няколко години, на такъв *** като теб права не са му нужни!

16

Анонимен

преди 3 години

Кви права бе циркаджия. Тука говорим за животи. Аман от объркани сееляни.

15

Ss

преди 3 години

Ние неандерталците до кога ще се оставим да ни дундуркат?

14

славянин

преди 3 години

Цензорите ми изтриха поста, защото похвалих братятя сърби за това че защитиха статута си на човеци, които имат човешки права! Всеки да си прави извода в каква държава живеем!

13

Анонимен

преди 3 години

Браво на братя сърби победа.Имат сърце и душа.Българската рая седи и гледа по телевизора кржбите на Б-3.

12

Анонимен

преди 3 години

Поредно доказателство, колко са изостанали Сърбите. Още решават проблеми с бой. Тъжна Балканска история. Хората се опитват да им спасят живота ама няма то проостото си е проосто. Се едно глефам бунта в Маааалатаа...

11

Анонимен

преди 3 години

на снимката неясен *** антиваксър и "патриот" това нещо е 1%:от населениего но вече те ще определят какво да правим ние останалите

10

Elf

преди 3 години

Т.Шак преди 8 минутиСърбите показаха, че могат да озаптят самозабравилите се управници. Ето - Вучич тръгна с тоягата да "вразумява" народа си и сега е с тояга в ***.Да се сеща Боко докъде може да стигне!Xaxaxaxaa!Te ,,balgarite ,,mogat da tarpiat karantina 500 godini.Zapomni go."***" или не, българинът също не търпи до безкрай.Прочети още на: https://dnes.bg/balkani/2020/07/09/syrbiia-se-otkaza-ot-vyvejdaneto-na-policeiski-chas.456098

9

Зозо

преди 3 години

Обаче Вучич яко го тури на кремълския халиф :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Баламосваше го сумати време, накрая за годината 4 учения с руснаците, 18 с НАТО :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Този месец ако се разберат с Косово на преговорите в САЩ и край :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Мяу

преди 3 години

Бас държа, че още довечера ще се съберат повечко от 10 души

7

православен патриот

преди 3 години

Хвала братя сърби!!!! Успели сте да се преборите !!!Все така да будете горди патриоти !!!

6

сръпия винаги е била

преди 3 години

Пародия на държава. Жалко, че още има хора, които наричат сръпския варварски народ братя. Простено да им е, те не знаят за зверствата и геноцида упражняван и продължаващ да бъде упражняван върху българите от Босилеград от страна на официалната сръпска общност.

5

Зозо

преди 3 години

До дни вучич трябва да се среща с Макрон, Меркел и после с бай Дончо да признава Косово. за това е целия напън по улиците - платените руски подгъзници в действие. Не е за коронавируса.

4

Иван

преди 3 години

И тия са диваци и *** като нас !

3

:)

преди 3 години

хубаво че са Сърбите да ни покажат как се прави. За съжаление бай *** е загубил балканския дух ...

2

Анонимен

преди 3 години

Пародия, а не държава... Това е Сърбия.100 наpкомана и хyлигани им отмениха решение на правителството...

1

Анонимен

преди 3 години

Вучич не знае френски, а!