24

Веднага

преди 3 години

Затворете София за провинцията, те са най големи нарушители и вирусоносители, погледнете в София не може вече да се живее нормално от пришълци с изкривени мутри....

23

До кога

преди 3 години

Какъв контрол?! все още има *** роми който най нагло пътуват без маски и влизат без маски в магазините, и нищо те ръсят зарази а ния блеем....

22

блеее блееее блеееее

преди 3 години

Есента идна, след има няма 2 месеца е! А след това и Зимата!!

21

Анонимен

преди 3 години

Морските кметове трябва да въведат забрана за влизане до общините им на хора от София и Пловдив. След, като не спазват нищо.... Нямат работа там.

20

Анонимен

преди 3 години

Софиянците - София не е малък град, над 2 милина. Вземайте се в ръце, щото да не ви извозват със строителни колички към гробищата. Постоянно подценявате проблема, накрая всички ще ядем мазната опашка. Толкова ли пък не можете да се дисциплинирате? Ама като знам какви л екенца са почти всички там между 18 и 35 години, не мога ви мисля.

19

Активен Борец

преди 3 години

срещу Китайска БелоДробна Чума.Добър ден, Софиянци, пардон, Уханци! Как е?! Носите ли си маските?

18

Анонимен

преди 3 години

До Знайте,чеВ анархията всеки с всеки си помага на солидарния принцип и не чака на фикцията Държава да го дундурка и спасява. По-добре анархия, отколкото уродливa власт!

17

Анонимен

преди 3 години

Нивото на интелект в София се оказа ниско. Факт.

16

Анонимен

преди 3 години

99% от населението са животни не мисля че мерки биха помогнали, италианския сценарий е неизбежен

15

Анонимен

преди 3 години

От тъпитеее шопи почна всичко. Да ми ходят глупациии по мачове и магистралите. Без мозъчниии амеби. Заради вас сега летния туризъм и държавата като хазна, ще загуби милиарди евро приходи. Да се правите на големи разбирачи по пандемия. Цървулиии 5лв неможее да извадите иначе акъл... За световната икономика имате на приказка. Леваци

14

Анонимен

преди 3 години

СЛАВЧО ТВЪРДИ ПО ВСИЧКИ САЙТОВЕ, ЧЕ ЗАРАЗЕНИТЕ НАМАЛЯВАЛИ, А УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЛЪЖЕЛИ. КАКВА ДРАМА, ...А ОНЯ С ПУРАТА ОТ МАГУРАТА ЗОВЕ НА ПРОТЕСТИ- ВИДИТЕ ЛИ ПРОТЕСТИРАЩИ- ПУРАТА И КРАДЕЦ МУСТАКОВ ГИ ПЛАЩАТ. ОЛИГАРХИЯТА Е РАЗБИТА- ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ. ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ КОИТО ОТКРАДНАХА ОТ ФАЛИРАНИТЕ 16 БАНКИ И ГИ ЗАВРЕТЕ В ЗАТВОРИТЕ ДО ЖИВОТ, АКО НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ, А НАЙ ЧЕСТО СА ОБРАЛИ НЯКОЙ, ЧИЯТО ФАМИЛИЯ Е СПЕСТЯВАЛА ЗА ДЕЦАТА СИ- ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА КРАДЛИВА ОЛИГАРХИЯ.

13

Анонимен

преди 3 години

Пътувам половин час в трамвая.Срещу мене един ром без маска ми кашля в лицето.Направих му забележка,а той ме посъветва да сляза,като не ми харесва.Не се качи нито един проверяващ за маски.Гетата са развъдник на вируса,но нали не е политкоректно да ги озаптим.Все пак идват избори,а знаем кой избра Фъндъкова.

12

Анонимен

преди 3 години

Мерките от днес са никакви...Ефекта ще е равен на нула... Трябва да се затворят веднага всички места където се събират хора да консумират храна или напитки.Там се заразяват болшинството оФце и дoбитък...

11

Затваряйте

преди 3 години

Затваряйте и контролирайте. Само с казване по телевизията няма да стане. Трябва контрол. Офисите да затварят. Колкото работа можеш от вкъщи да свършиш, толкова, че и по-малко от офиса. Не е време за недоказали се професионалисти. Затворете моловете. И без това са празни. Който иска да ходи на село, на море. Да не се стъпкват хората на едно място.

10

Койчо

преди 3 години

115 по 1200лв. ох бабачко

9

Анонимен

преди 3 години

Я па тая.Уж тя затягала мерките.Кой я бръсне за с..ва?Добре че вожда и е наредил иначе самостоятелно решение в нейната главица не може да се роди.

8

Анонимен

преди 3 години

А колко има от грип в болница, оти разпраат че ковидо било сущо кат него.

7

Анонимен

преди 3 години

Мерките са лекарство против Коронавируса. На тоя свят сме на гости и като такива имаме задължение да раздаваме препоръки по наше усмотрение.

6

Уни комерс оъ

преди 3 години

Точно тая Коко шка ще слушам. Да си затяга семейството.

5

Анонимен

преди 3 години

Кметица-магарица.