44

Анонимен

преди 3 години

Кого се опитвате да лъжете? В Единния информационен портал откъдето уж черпите данни цифрите са съвсем различни,София заразени 71,София област 12.Къде видяхте 115 заразени? Общо в интензивни отделенищ в страната са 29.

43

SS = супер смърдел

преди 3 години

Аз съм платен ***. Ако Боки и Годжи ми кажат ще си направя клизма против вируса. Боко не е комунист. Не е кадър ба БКП, Годжи е мн честен, неамбициран да става политик и да краде още повече, вече не само от ВМА. Аз имам ник на убийци и стралища, с всъщност съм малко човече, изплашено от Боки и вирусчето.

42

Анонимен

преди 3 години

Оф, SS, отивай при Златена да се барикадирате заедно. Хванете сменете плочата. Едно и също нон стоп. Аман от вас двамата. Колко ви плащат? За собствен кеф ли го правите?

41

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова нали си учителка, сметни къв процент е 120 души от 2 милиона и тогава зимай мерки.

40

Пижо

преди 3 години

Аз да питам с пейките каква е ситуацията, че преди месец Щабът ги определи като най-най-опасното място, по-опасно от метрото, дискотеките, стадионите. Полицията ще обхожда ли отново парковете и пейките?И пак да обърна внимание, че Сърбия е много близко

39

Анонимен

преди 3 години

Реално затварят чалготеките и баровете, Няма да липсват кой знае колко

38

Анонимен

преди 3 години

Да бе, тази няма ли вместо да се чуди с какво да се занимава, да ходи да виси в километричните задръствания на великите ремонти. Само пари крадете, Мис Фандък. Нищо не става от вас. Като се прави ремонт, се осигурява алтернативен маршрут. А не, 3 часа да чакам да отида на работа. Т*ъ*п*а коза.

37

Анти-мафиот

преди 3 години

Ремонт на ремонта, на ремонта ....пали джапанките и марш към Самоков, Картофке! :((((

36

До 39

преди 3 години

Колко открадна, колко народ поръча, колко злоупотреби и колко нагъл беше ли? Това го знаем. Хайде сега напиши нещо за Годжи, че и той е честен, без далавери във ВМА, а и е уравновесен и добронамерен.

35

ааа

преди 3 години

155 души в болница за град, който е над 2 милиона и това е голям проблем? Сериозно ли? Като гледам и коментарите, кампанията за всяване на страх работи повече от успешно

34

Анонимен

преди 3 години

с този темп на заразяване довечера трябва да са 400 петък 700 до неделя 1000+тогава скотобазата ще почне да стопля какво направи борисов

33

Анонимен

преди 3 години

София е ужас, за енти ден го пиша. Събирайте цирка и Довиждане. Кой от къде е. Освободете ни пространство да дишаме и да живеем нормално. 80% от регистрациите са от дълбоката провинция. В което няма нищо лошо, естествено. Просто си отивайте там. Нали София е трагична. Ето, решаваме си проблемите всички. Моля, тръгвайте си.

32

Коя тааа бе

преди 3 години

И какво като 115 са болница?

31

До 33

преди 3 години

А в Добрич като спрат храната, какво ше стане? Трите мутри, които държат бизнеса ще си пекат питки, работниците им ще умират от глад, както всички останали. Хайде сега маската и марш в мазето, че мн страшнен тоси вироз.

30

Анонимен

преди 3 години

115 x 1200лв

29

Анонимен

преди 3 години

Ти очевидно НЕ носиш парички, защото нямаш. Морето се храни от чуждестранни гости на държавата. Аре пътувай НА Гърция с торбите домат. Видяхме ви по ТВ,какви туристи сте :) Опазил господ...от Такива.... А да те питам, ако Добрич и други общини спрат храната към София ти какво ще ядеш пещерняк :)

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24въййй ми кой шИ тИ носи парички като няма туристи бйе мйек? О... ама те били в Гърция вече... глад ще има май а?

27

Анонимен

преди 3 години

Аз лично имам предвид всеки кокто живее там. Че там няква шепа Стари оръфлеци се имат за кореняци... Кой го интересува.

26

Анонимен

преди 3 години

Винаги ми е било интересно кой се има предвид под "софиянци", като 80-90% от населението на града вече е от провинцията :D

25

Анонимен

преди 3 години

А морето и планината да спрат плащанията към София и се затваряйте :) На никой не му трябват мързеливи шопи.