104

Анонимен

преди 3 години

Искам да светна всички идЕотЕ тук!!!Маските не са да пазят вас !!!С маските пазите дригите хора!!!!!!!!!!!Лошата новина е че ако сте заразени се самобетонирате с маската до състояние на амог.А градският и всяакъв друг обществен транспорт трябва да бъде спрян до пълното изчезване на короната.Това е положението за добро или за лошо.Пазете се!!

103

?

преди 3 години

Йордана да иде с маска на уста да се повози в градския транспорт да видим колко време ще издържи.-----И какъв е толкова сложният проблем? Возя се с маска, поставена НА НОСА, по 20-30 минути. Въпросът е да не си отваряш устата и да дишаш само през носа. От устата като лъхаш маската се запотява и омирисва.

102

Анонимен

преди 3 години

Йордана да иде с маска на уста да се повози в градския транспорт да видим колко време ще издържи.

101

tc tc tc

преди 3 години

Хубаво връщате мерките, ама нищо не казвате за протестите. В момента се провеждат протест и контра-протест, за да може президента и премиера да си мерят чурките. Тях няма ли да ги забраните като са масови мероприятия?

100

gery

преди 3 години

До ВъзмутенТя не е виновна за нищо!

99

Анонимен

преди 3 години

до 104а може би е , защото преди уиците се миеха редовно (дори и най-малките) поне веднъж седмично ? Говоря за лятото

98

Анонимен

преди 3 години

До софиянецТАКА Е ЗАЩОТО ХИЛЯДИ *** ОТ ПРОВАНСА ЗАТЛАЧИХА ХУБАВАТА НИ СТОЛИЦА ! ПРЕДИ КАТО БЯХМЕ ПО - МАЛКО ХОРА НЯМАШЕ ТАЯ МРЪСОТИЯ И ПРАХОЛЯК !

97

Анонимен

преди 3 години

ТАЯ ДАСКАЛИЦА ДА СИ ВЪРВИ НА СЕЛО

96

ВИРУСЪТ Е ИЗМИСЛЕН

преди 3 години

МАНГЪР- ИМА СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ БГ, ЗАЩОТО ЗЕЛЕН ЧОРАП ЗОВЕ НА ПРОТЕСТИ, А ЧЕРЕПА ГИ ПЛАЩА, ТА НЯМА ВИРУСИ, ТЕ СА ИЗМИСЛЕНИ ОТ ХОРА ДЕТО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ВИРУСИ, А ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ОБЯВИ, ЧЕ В НЕДЕЛЯ ЩЕ ПРИЕМАТ БГ В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА- Е ХАЙДЕ ОТИДЕ БИЗНЕСА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- ГЪРМЕНЕТО НА БАНКИТЕ И КРАЖБИТЕ НА МАНДРИ- ТА ДРУГАРИ ВСЕКИ ДЕН НА ПРОТЕСТИ- НИЩО НЯМА ДА ВИ СТАНЕ.

95

софиянец

преди 3 години

До: номер 100То само улиците да бяха немити, цвете щеше да бъде!Цяла София е заприличала на Могадишу, столицата на Сомалия!Отивам оня ден до контейнерите за отпадъци, гледам - този жълтия, за метал и пластмаса килнат настрани, отдолу няма дъно и всичко прелива на улицата, да не уточнявам какво точно.От другите кофи, препълнени с хранителни отпадъци се носят миризми на гнило и развалено и хвърчат мухи!А конярите с каруците ги наобикалят. Не корона, ами чума може да хванем от тях!!!

94

nat

преди 3 години

Първото нещо, което кметицата трябваше да направи е да измие улиците.

93

Анонимен

преди 3 години

Като ви допари на предателските гелреберастки крачета, че и довечера ще мятат по вас и ще ви гонят, вдигате бройки ли? Затягате мерки? Искате да забраните на хората да недоволстват справедливо против шайката ГРОБ, загробила България?Няма да стане! Не вече! Стига!

92

Анонимен

преди 3 години

115 в болница Х 1200 лв пътека = 138 000 лв от здравната каса. Други пациенти на болниците не им трябват - само коронавирус и колкото се може по-дълго и живота е сладък

91

Възмутен

преди 3 години

Единственото което трябва да се затегне е въжето около врата на фандупкова

90

Щирлиц

преди 3 години

115 души са ЗАПИСАНИ като болни от измисления вирус,незначителна подробност на пръв поглед,другарко Фандъкова?

89

Анонимен

преди 3 години

До Германска пивоварнаКоя зодия си?

88

Германска пивоварна

преди 3 години

До HandelМанипулации - в целия свят 10-15% от заразените влизат в болница, ама в целия свят!Та за софия дето се изсипват всички болни на БГ-я: айде 100 на ден по 2 седмици = 1400, колко са 10-15% от тях - май 155 души са доста реални. За Или и ти си мислиш, че нас не ни лови, щото пием ракия. Аман от неграмотни ***

87

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименкакво означава "Регистрирани и реално заразени"?..След като си РЕГИСТРИРАЛ 115 по каква "формула" изчисляваш "реално заразените"?..Как си разбрал,че отношението е 1:10,като "реално заразените" НЕ си ги регистрирал?!..Знаеш ли как му се вика на това "правило"?..-"Едно към гьотири"..СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ!И едно е "заразен",съвсем друго-БОЛЕН!..А в закона за епидемията се визират ЗАБОЛЕЛИТЕ-тези със съответните симптоми!

86

Handel

преди 3 години

До Анонимен 88:Айде стига с тоя манипулации - "заразени" не означава нищо. Всеки един човек на Земята има по всяко време в себе си милиони различни вируси и бактерии, но това не го прави болен.

85

Handel

преди 3 години

"Към 9 юли в София са хоспитализирани 155 души, от които 27 са в интензивни отделения."Т.е тези 155 души не са болни, но заемат местата на истински нуждаещите се, и са в болницата защото здравната каса плаща по 1200 лв, а не трябва да се прави нищо.