258

Анонимен

преди 3 години

Пачките с 500 Евро от подкупи и златото в чекмеджето на Борисов разследва ли го? Стандартите за престъпническата хунта са други.

257

Анонимен

преди 3 години

Ей Каскет, Каренин те кани на кьор софра в Зимния дворец! ОСТАВКА БЕ ИЗ РО ДЕ!!!

256

Да

преди 3 години

Червенугите иначе реват до небето за законност, и за безпристрастност на правораздавателните институции,но....... само когато това не се отнася за техни хора ! Е ха да видим има ли по-големи лицемери от тях на тоя свят !

255

Анонимен

преди 3 години

Браво,Гешев ,за борбата срещу токсичната смет имаш голяма подкрепа!Не само почвата,но и водата+ въздуха тровят с тези сметища!

254

Анонимен

преди 3 години

Аре бе ... нема ли те гърмят и тебе вече ....

253

Кина

преди 3 години

До Гришо Хахаха

252

на щат

преди 3 години

в държавата са 5 дразнителя и 1 успокоител

251

Елдорадо

преди 3 години

До АнонименА кой трябваше да избере....?

250

Мишо

преди 3 години

До Анонимен 276 - Да, вече над 30 години се работи над това българина да се превърне в безмозъчно, неграмотно, водено от инстинкти същество. Същество мислещо единствено за първични нужди - храна, оцеляване и секс. Такива същества не им е нужно да изпитват желание за развитие. Аве Бойко - властелина на нощните шкафчета.

249

Анонимен

преди 3 години

Човека наричащ себе си прокурор спечелил около 8-9% от всички обвинителни дела във своята практика. Стажантите имат повече успехи от това недоразумение. Бойко си ги избира такива като от филма От Глупав По-Глупав!Всичките министри на Бойко са бездарни и неграмотни, алчни същества. Лидера на СИК Бойко създаде криминална структура от държавата България.

248

Анонимен

преди 3 години

Има една книга ,,Кокаин'',като я прочете ще се сетите за много неща.И най вече защо няма управия в държавата.Също ще разберете защо по време на празници и ваканции румънците ни посещават курортите с десетки хиляди,доката в същото време българите масово си ходят по селата за да приготвят своята зимнина,от която им зависи физическото оцеляване.Чете бе хора,не е сложно.Всичко си е написано,трябва само да си малко грамотен,не много.

247

Анонимен

преди 3 години

Гешев е поззор!!

246

Анонимен

преди 3 години

Свинята и Сокола са хора на Кремъл, а останалите - обикновени ПРЕСТЪПНИЦИ, слугуващи на първите двама!!!

245

Елдорадо

преди 3 години

Много интересно... забелязал съм, че ***,феновете на Сидеров и Слави, предпочитате Русия пред БГ... Защо? Да Русия ни е освободила и я обичаме за това... но защо предпочитате да изчезне България и да остане Русия? Стига сме се делили на тези, които са за Русия и тези за запада... трябва да сме тези за България... самите вие сте взели да разсъждавате много грешно като поставяте целите на друга държава пред целите на нашата!!!

244

Do 267

преди 3 години

До АнонименДам, защото Бойко, Гешев, Доган и Пеевски не са с руската мафия.Какви сте промите всички гербери.Вярвате, че ГЕРБ и Гешев са антикомунисти и анти-Русия и руските интереси.Напротив. Те са истински комунисти и путинофили, налагащи режим от путинов тип в България.

243

Анонимен

преди 3 години

А шкафчето?

242

om

преди 3 години

За първи път да го видя този човек без каскет,тази снимка е уникална днес бг!

241

Анонимен

преди 3 години

За обиска на прокуратурата е дадено разрешение от съда. Следователно президента е срещу всички останали власти - изпълнителната , съда и прокуратурата. Тоест той е срещу цялата държава. А зад него са Русия, комунистите и олигарсите крадци от прехода създадени от БКП/БСП и Костов.Вие изберете кой е мафията и зад зад кого да застанете.Вие решавате дали да дадем на комунистите и техните олигарси " да си върнат България".

240

смях

преди 3 години

гешев, мутро продажда, твоят час идва.

239

Анонимен

преди 3 години

Кремъл се отдалечава все повече