278

Беселина

преди 3 години

Троловете, вижте да си вземете хонорарите до края на деня, че май кръстника ви тъпче вече от чекмедженцето в куфарчета и да не пиете по една студена вода? Стараете се от сутринта, но палачинката май-май ще се обръща, да не стане да идете на борсата?

277

Беселина

преди 3 години

А АЩО НА САЙТА НЯМА НИЩО ЗА ВЧЕРАШНИЯ ПРОТЕСТ? ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НАВРЕМЕ, КРАЯТ НА ШАЙКАТА ИДВА, БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ, ДРАГИ ДНЕС БГ!

276

ясно е

преди 3 години

На всички е ясно, че каскетурата се превърна в слуга на Тиквата и Доган. На всички е ясно ,че тези личности в управлението на България в момента са възможно най-лошата ни съдба. След време , тези които гласуват за тях, ще ги е срам......

275

Гражданин

преди 3 години

Гешев защо не се самосезира относно сараите на Доган по морето за упражнение на влияние и т.н.? Недопустимо е самия бряг и плажа към него да бъде заграбен и унищожен от един олигарх и небългарин.

274

Гербери жалки

преди 3 години

Протестът не беше предаван на живо - лъжци. Имаше турски сериали по Босфор тв и новините на нова говореха за китайския вирус , а има доста по тежки такива - вирусът БМБ , вирусът Гешев итн. Само две телевизии го даваха. Ех гербаджии как сте се впили в тялото народно като кърлежи. Кърлеж се вади с нож и се изгаря , много голяма гадина е. Долу мутрите! Долу мафията! Долу Мутренският Каскет Гешев и неговият мутренски пишман пророк Бойко Златото народно - ограбено.

273

Анонимен

преди 3 години

ЗЕЛЕН ЧОРАП- АЗ ВСЕКИ ДЕН КАЗВАМ, ЧЕ МАФИЯТА, ШАЙКАТА ГЕРБ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО И КРАДЪТ, КРАДАТ АМА МНОГО КРАДАТ, АБЕ КРАДАТ БЕ, КРАДАТ- ЕВРОПЕЙСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА, ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЩЕ ПРИЕМА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА И В ЧАКАЛНЯТА В НЕДЕЛЯ- СЕГА КАКВО ДА КАЗВАМ ЧЕ ДО 2023Г БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ- НА БЛАТОТО БГ ТАМ И Е МЯСТО С 118ЕВРО МИН ЗАПЛАТА В РУСИЯ В ГРУЗИЯ 58ЕВ, В ДР ДЪРЖАВИ ОКОЛО 15 ЕВРО- ЕТО ТУК В ЕВРАЗИЯ Е МЯСТОТО НА БЛАТОТО БГ.

272

Анонимен

преди 3 години

Гешев е бухалка на бойко. Който не му е удобен, идва гешев и го бие и арестува. Това не е държава, а хунта.

271

Анонимен

преди 3 години

До МутренскиКаскет ВСИЧКИ МЕДИИ ИЗЛЪЧИХА ПЛАТЕНИЯ ОТ ЧЕРЕПА ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ- А ЗЕЛЕН ЧОРАП ОБЕЩА ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА ЧЕРЕПА- ТИ НЕ СИ ГЛЕДАЛ ТВ.

270

МутренскиКаскет

преди 3 години

Само президентът е недосегаем. То Гешев е СЛУГА НА БОЙКО и негова бухалка. Всеки врак се мачка и се арестува показно с оръжие , бой, ПРОТЕСТИ И ОСТАВКИ МУТРИИ. Гешев казва , че мачка олигарси - ДА! Но Бойко всъщност си разчиства сметки и граби бизнеси ,това не е морал и правосъдие! ТОВА СА МУТРИИИИ ! ГЕРБ ХУНТА !ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЧЕ ВЧЕРА ЦЕНТЪРЪТ НА СОФИЯ БЕ БЛОКИРАН ОТ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ! ЗАЩО МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ? Това се казва зависимост! 111 място по свобода на медиите! Ето защо мутро ГЕШЕВ-Бойко

269

MKP

преди 3 години

OK!Изпълнителната власт да си свърши работата и тогава се занимавайте с президента и сътрудниците му. Не става ясно от статията,за здравето на българските граждани ли ви е грижата от тоновете""" заровени край Ч.Б или кой е получил 2-3 милиона,тъй като сте разбрали,че са платени,но на кого или знаете на кого и не искате да го изпуснете?

268

ХНБ

преди 3 години

Да!Кой е допуснал такова нещо.Такова нещо се допуска само от корумпирани служители и не е трудно да бъдат открити ако искате да ги откриете.

267

ССТ

преди 3 години

Този българин ли е? Прилича на чужденец. Иван добре,но Гешефт какво означава?

266

БГ гражданин

преди 3 години

Геврешев ти си най не до сегаемия. И твоя началник ДоганДебелеевски

265

Анонимен

преди 3 години

Гешев а онзи спящия толуп със златните кюлчета, милионите евра и пистолет кога ?Или това е табу за прокуратурата ?

264

Анонимен

преди 3 години

Давай Гешев.Сега стана ясно защо ги беше страх от тебЗдраво раздруса гнилите круши

263

Бай Васо Сърбеца

преди 3 години

Недосегаем си ти и господаря ти, оня дето къта пачките в чекмеджето и спи напреко на леглото и колегите ви от вайбър групата на Данчо Катаджията !

262

Анонимен

преди 3 години

Всички престъпници са се събрали в хор срещу Гешев и с една единствена цел обръщат цялата държава - да не бъдат осъдени за престъпленията си! Някои олигарси и плащат на медии,***,хора да бунят хората,заради личната им изгода.Само простите хора още не са схванали какво се случва и защо са тези врякания срещу правителството!

261

Не до Да

преди 3 години

Не, няма !

260

Bлк

преди 3 години

Нагла гад. Слуга и ***. Той ли е *** или ние, че търпим.

259

SWAN

преди 3 години

Занимават ни с активни мероприятия за отвличане на вниманието, докато ни oнoждат със СТАРТ на новите мерки ;)