298

Анонимен

преди 3 години

Гешев е избран от ГЕРБ за да не осъжда кражбите на злато,пари.Жалкото е че този грозен корумпиран прокурор ще арестува всички притив власта.Всички на улицата и протести.

297

Истина

преди 3 години

За съжаление имат различна мярка за управляващата олигархия и за останалите от народа а това е пристрастно беззаконие в нарушение на морала и правото, не стандарт, още по малко еднакъв. Затова и тези които заплашват народ с трупове и морги, присвояват милиони от ЕС затварят за говорене на истината, посягат на законните права на жертви на неправди като Президента, не защитават 4 граничните полицаи признати за невинни от бг и ЕС законен съд,но още противозаконно преследвани от турския Диктатор.

296

даааа

преди 3 години

и отново познатия сценарий,поредната употреба на млади хора между 20 и 30 години,за преразпределение на баницата от старите комунисти от БСП,СДС,ГЕРБ и другите подразделения на хидрата БКП,след разместването, НИЩОО,младите порастват,поумняват или стават част от търговската система,след 10 тина години идват други 20-30 годишни,цикъла се завърта,има нови употребени млади хора,иТ.Н.И така вече 30 години,старите тарикати стават милионери,младите с пръст в уста,или се спасяват в чужбина или просто остаряват мълчешком,просто МЪКА,и това е защото не се извърши преди 30год.генерално прочистване на ко

295

Анонимен

преди 3 години

Гешев,защо се правиш на кьорав,когато лъснаха милионите евро в чекмеджетата на Борисов.Златото кюлчета върху шкафчетата.Разследвай го милиардера,от къде са тези пари.Пари които могат да повишат пенсиите на възрастните хора.

294

Сиромах

преди 3 години

Вижда се стандартите!Ако наистина имаше такъв оня *** със пълното чекмедже с евра и златни кюлчета вече трябваше да е в дранголника!Кога ще разкриете офшорните сметки и имоти в чужбина на далаверажиите от съдебната система и на политиците,докога ще чакат обикновенните хора да видят богоизбраните?!

293

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧаст от българския съд,според него обаче е,под влияние на анархолиберали...."Президентът се нареди в редицата, началото, на която постави Иван Костов, на хора, които атакуват прокуратурата. Върви по техния път, на тези, които приватизираха, нарязаха заводите, откраднаха създаденото през годините от народа, благодарение, на което сме най-бедната страна в ЕС. Ако смята, че като президент това е негово задължение и е правилно, аз не мога да се намеся в неговата преценка"

292

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПеевски няма никакви собствени медии,но ето ти и цитатаи от Гешев:Заставам на страната на гражданите, прокуратурата е на страната на нормалните граждани, които искат справедливост, затворите да не са пълни с роми и социално слаби, а с тези, които заслужават и с тези, които окрадоха българската държава, които мислят, че са недосегаеми и си плащат на политици и медии, заяви Гешев. По думите му обвинението не издава присъди, а съда. Част от българския съд, според него обаче е,

291

Анонимен

преди 3 години

До Убийци!Вестник Монитор - собственост на Ирена Кръстева и Делян Пеевски. Благодаря за предложението! Веднага почвам да го чета и да се образовам чрез квалитетната и безпристрастна журналистика!

290

Убийци!

преди 3 години

ВСИЧКИ МЕДИИ ИЗЛЪЧИХА ПЛАТЕНИЯ ОТ ЧЕРЕПА ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ- А ЗЕЛЕН ЧОРАП ОБЕЩА ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА ЧЕРЕПА!Ето докъде стигнаха престъпниците олигарси,плащат на бандити да се бият полицаи и се окървавява протеста,готови са да разрушат цялата държава и да леят кръв,да пълнят гробищата с трупове,да обърнат цялата държава,за да не бъдат осъдени за извършениете престъпления от тях,четете Монитор: "МВР докладва за готвен атентат със снайпер срещу Делян Пеевски (ОБНОВЕНА)"Показаха си същността

289

Анонимен

преди 3 години

Браво Гешев! Олигарсите крадци се гърчат. Змията най-силно хапе когато умира.

288

баце

преди 3 години

Нушето за ЧЕЗ, Делян за КТБ, Боко за шкафчето, Цецо и Цецка за имотите, Горанов за хазарта, теб самият заради манипулирания избор на главен прокурор - кога ще ви видим в ареста.

287

гост

преди 3 години

До Гражданинсамосезира се , тече проверка вече и за Доган. Но прави огромно впечатление, че по медиите го наричат "почетния председател на ДПС", не пропускат да му съобщят статута. На за държавни висши звания си позволяват да пропускат: Румен Радев, Бойко Борисов, Кирил Ананиев и пр. за премиера дори сме чували и само Бойко.

286

Оставка Гешев

преди 3 години

Оставка защото не си юрист! Няма как нормален човек , да подкрепя това съдебната система да е под чехъла на премиерът. Еми как да го вкараш в затвор като си му слуга. Гешев трябва да подаде оставка , тази страна трябва да се прочисти. Няма да бягаме в друга страна! Ще победим тук , у нас! В нашата прекрасна родина! Бог да ликвидира всичките гнусни мутри! За добро на България! Амин!

285

Илиев

преди 3 години

Милиони евро,кюлчета със злато,това видяха милиони зрители в спалнята на премиерът.Гешев,ти изкара хората на улицата,защото за едни гласиш "гилотина",за други се правиш на кьорав.Най задръстения българин разбра,как работиш с два аршина.Хората искат,ако имаш топки,да изкараш от "Дондуков"-1 поне трима на първо време с белезници.Другото е пушилка за пред простолюдието.

284

До 321

преди 3 години

Прав си че прокуратурата гази олигарси. Ок - само дето ПП ГЕРБ И Цар Тиква държат прокуратурата като бухалка за разчистване на бизнес интереси и крадене на бизнеси. Сега чат ли си пич? Буквално няма разделение на властите и може ББ да те поръча на каскета. Ако не си част от хунтата ще ме разбереш. А тези които пишат срещу протеста са хитри-емиии БСП ли да дойде? Има много партии , а и да ме краде Гербо не ставам по-богат и здрав , аз и народът ми. Защо да ги търпя , те съсипват страната. ОСТАВКА

283

Анонимен

преди 3 години

До Беселинати не се притеснявай за нашите хонорари, ами бързай да си вземеш безплатните кебапчета! може да се развалят в жегата и тогава дупето ти ще засвири като артилерийска тръба!

282

олд

преди 3 години

Докато прокуратурата е тип Чайка гешовчетата ще се изживяват поне като Цезар.

281

орешарското

преди 3 години

До Гербери жалкиче къде го видя тоя протест?! имаше само една седянка и чакащи за безплатни кебапчета в стил бсп!

280

Анонимен

преди 3 години

Не само президентът е недосегаем.Недосегаем е и главният прокурор Гешев.Ако има "досегаеми" навсякъде, кой ще нахлуе в гешефтурата да арестува секретаря на главния прокурор например?Щото дай като са "досегаеми" да ги киснем като корнишони и да ги арестуваме наред всички?!?

279

анонимен

преди 3 години

Ако прокуратурата е мафия, значи тя е повдигнала обвинения с/у честните българи: Цветан Василев/изгнаник/, Васил Божков/изгнаник/, Баневи и Арабаджиеви/в ареста/, Бобокови/в ареста/! Играещият роля президент на държавата, снощи свика протест с/у мафията. Бог да ни на помощ!