73

Анонимен

преди 3 години

да не ги е страх, че ще намерят черновите снимки от дрончето?!

72

Анонимен

преди 3 години

Повече са от "десетина", а и може да се увеличи. Този прецедент с влизане в президентстовото и арести на президентски съветници има много да показва. Или наистина прокуратурата трябва много убедително да разкаже на обществото, че има достатъчно основания да го прави или правят огромна грешка срещу демокрацията. Защото това си е разправа с политически опонент. За момента прокуратурата не убедителна, най-малко поради двойния стандарт прилаган спрямо премиер и президент.

71

Анонимен

преди 3 години

До Фактсеирджии винаги е имало! пък ако има и далаверка, по добре!

70

ддд

преди 3 години

не 10 на души а цяла бъгария да се излее та срещу мутренския произвол

69

БГ

преди 3 години

Народа вече е изперкал генерално. От кога е правилно да се защитават престъпници. Няма значение какви са, от Герб, Президентство, Божков и т.н. Престъпника си е престъпник! Няма място сред обществото, още повече на отговорни позиции.

68

Анонимен

преди 3 години

Ако Радев не беше кремълски парашутист до сега отдавна да е изгонен от Президентството.Всички знаят, че без покровителството на Кремъл, той нямаше да бъде търпят до сега.Всяко негово действие или бездействие е перманентно против българската държавност и в интерес на Кремъл.

67

Анонимен

преди 3 години

тия, явно, са на хранилка в бсп-ту! по един, или друг начин! сега ще ги дават по телевизията, ще си пишат актив и ще чакат индулгенции! иначе, егати и прИзидента, щом дотам я е докарал - протеже на нинова! отдалече си личи военната школовка - да чакаш заповеди от висшестоящ в йерархията!

66

Анонимен

преди 3 години

Съберете се ,Пламен Узунов заслужава подкрепа,това е типичен комунистически стил на работа.Защите го.

65

Анонимен

преди 3 години

НИКОГА ПОЕВЧЕ РАДЕВ НА ВЛАСТ!РАДЕВ РАЗЕДИНИТЕЛЯТ ПАДА ОТ ВЛАСТ!ВРЕМЕ Е ДА ПОЛЕЖИ В ЗАТВОРА СЛУГАТА НА РЕШЕТНИКОВ!РЯЗКО ЩЕ СЕКНАТ ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ОБИКОЛКИ НА ДЕСА ***!

64

gogo

преди 3 години

триете ли коментарите на хората ГЕРБЕрчета много жалко сайтче

63

Цеко

преди 3 години

Да живее потомствения антикомунист Боко тиквата!

62

Анонимен

преди 3 години

Видяхме кои са комунистите,оказа се че и Раданчо е комунист(защитава Радев в европарламента) ,Хр. Иванов и той ( с лотката Аврора дебаркира) въобще всички л...на изплуваха.

61

аник

преди 3 години

ДО АЛЕКС 63 Това го говорите вече месеци а той изобщо няма намерение да напуска. Даже днес каза че като управлява ГЕРБ още 5-10 години ще надминем Швейцария. Яка ни душа и дали ще остане някой освен тях да се радва на този живот.

60

от уса

преди 3 години

Да живее Боко тиквата! Нашия *** син.

59

На РадеФ

преди 3 години

Ха-ха-ха. Толкова ли са ОФцете?

58

Анонимен

преди 3 години

адвокат по наказателни дела Даниела Доковска:"В нито една цивилизована държава не е възможно въоръжени лица да окупират президентството. Това е брутално оскверняване на институцията и държавността. Това е нашествие на варвари."

57

Анонимен

преди 3 години

България днес има най вредния за държавата Президент - на всичко контра, срещу всички на нож, за всичко черноглед !

56

Minuva42

преди 3 години

До Анонимен 64Не говори глупости, ако обичаш...

55

ХХХ

преди 3 години

Успяха най-после! Права ще излезе Деса метреса ГЕРБ ще управляват още дълго.Няма спасение хора.Ще крадат още ще изчезним. Е какво няколко на протест. В мрежата са стотици то така не става и затова ни *** както си искат. Позор.Няма да се оправим скоро.

54

Анонимен

преди 3 години

По време на Априлското въстание са излезли още по малко хора.Развитие.