55

Нищо ново

преди 3 години

До Вумду: Що не си траеш като няма какво смислено да кажеш?А по темата: Някой да се съмнява, че че в това шоу Каскетурата и Бойко действат заедно?Да замажем скандалното поведение на охраната на Доган на палажа Росенец с влизане в президентството? Добре, и това шоу го видяхме. И какъв е резултата?

54

Вумду

преди 3 години

импексова , айде кажи нещо , защити си протежето !

53

Анонимен

преди 3 години

Защитават си пиленцетооо

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПратете!

51

Анонимен

преди 3 години

Станалото обяснява защо Радев беше толкова нервен последния месец

50

1

преди 3 години

До Анонимен-29 ,за комуниста бойко ли пишеш,той ако не е на власт,ще умре,и тези панаири,които ,ги прави гешев,са под негова диктовка,но нали знаеш,кога най-много хапе змията.

49

Ира

преди 3 години

До КатюшаСкъпа Катюша, ти си била много глупава жена/мъж. Първо, кой е казал че "натавски летец" е чист като сълза? И защо трябва да се гласува за точно такъв. Второ, когато Радев е учил самолети и после ходил на курсове в Нато, вие се подмазвахте на прекия началник, или комсомолски секретар. Трето, не говори за московски работи, и не давай определения, нищо не си видяла! Времето е хубаво, проснете килимите и юрганите на пруста, напълни чушките, и си налягай парцала.

48

Професионалист

преди 3 години

Най голямата грешка на гърбавите,скоро ще продухат супата.

47

1

преди 3 години

До Анонимен-27 фактите, чекмеджето и кюлчето,нали бяха показани пред обществото,и какво стана ,едно голямо нищо.

46

NewOne

преди 3 години

О, бедна ми, бедна Корнелия!Изключително зависима си от хунтата.Подкрепете АБВ и елате на протеста днес в 18:00!Покажете, че БСП все още има нещо истинско!

45

Анонимен

преди 3 години

До 1а за кого да гласува, за нинова и сиромах - президента ли? дето тепърва ще трябва да гушкат?!

44

1

преди 3 години

До Катюша,сега спокойно можеш да гласуваш,за натовския пожарникар,с кюлчетата и чекмеджетата,но знай,че къща няма да има ,за теб ,в Барселона.

43

Катюша

преди 3 години

Ха, ще защитавам прецедента. Отдавна съжалявам че гласувахме за него с цялата фамилия! Но ние мислихме, че гласуваме за натовски генерал летец, а то се оказа, че сме гласували за московски корумпиран подлец!!

42

1

преди 3 години

До МНЕНИЕ,а за банкянския индивид,нищо не пишеш,да не ти е любим,за чекмеджето,за златните кюлчета,също не пишеш,как да те разбера.

41

Човекът на Партията

преди 3 години

"Голяма" подкрепа от Партията за резидента, все едно нищо не е станало.

40

МНЕНИЕ

преди 3 години

За да има Държава - Задържани са Съветници на Президента за Корупция . До Тук ПОДКРЕПЯМ с две Ръце . Следва Втори Въпрос - Защо ДОГАН и ПЕЕВСКИ не се ЗАДЪРЖАНИ ?Дотук слагам Палците на двете Ръце Надолу за Прокуратурата .Гешев Напълни Гащите Вчера и Няма Топки да Арестува тези двата Телефонни Измамници . Гешев - Народа е ПРЕД ТЕБ - Арестувай ДОГАН и ПЕЕВСКИ - ще си кажат Всичко - ако имаш проблем с Арестуването - Полицията , ДАНС , НСО са Уплашени - Повикай Армията или Редници от Армията.

39

Анонимен

преди 3 години

НО ПЪК ТОВА Е ПРИНЦИПНО-"УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО- И ПОСЛЕ ТРЪГНА ДА ТЪРСИ ИНВЕСТИТОРИ ЗА БЛАТОТО БГ- ТОВА Е ПРИНЦИПНО ИЛИ КАКВО.....

38

Анонимен

преди 3 години

все едно от тоалетна излиза

37

Моля?

преди 3 години

След фалшивите снимки Радев вини някого????

36

решетков

преди 3 години

Какво проверявате всичко е зашифровано на руски език с македонски букви