78

ПроСоТо

преди 3 години

Абе цоциалистите , къде е БСП?Къде е Нинова?Защо няма митинг на здравите сили пред Президентството?Как може така да изоставят Румен Шведски в този труден за него момент?Излагаме се другари!

77

Евала

преди 3 години

Сори, Щирлиц! Някой път и на явните руски шпиони в България им се случва да ги арестуват. Те и затова троловете тук така свирепо съскат.

76

Анонимен

преди 3 години

Пак ще напиша: РР И КУРНИК НЕМОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА. ВВС погром, НСО ,ПРЕЗИДЕНТСТВО пълен крах, ДАЖЕ НЕ Е РАЗРАЛ , ЧЕ НОСИ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗБОРА НА ШЕФА НА СЛУЖБА И КОНТРОЛ .

75

Анонимен

преди 3 години

гешефтатурата е бухалката на Лойко, Дебелян и Доган срещу неудобните. Ако това не е престъпно обсебване на институции и използване на правораздавателната система на страната за лични цели - здраве му кажи!

74

Анонимен

преди 3 години

Много мирише на постановка на службите подчинени на Борисов.

73

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам какво плюете по Радев, като президент на България той няма интерес от неправилно съхраняване на секретни документи и прави чест ,че когато това се случва в неговото ведомство реагира адекватно и взима мерки за отстраняването, още повече че Радев няма лични симпатии към Гешев но в името на интересите на България, действа правилно и взима мерки за спиране на кражбата на секретна информация.А на такова действие , се казва мъжка постъпка и именно такава се очаква от всеки президент.

72

бели конци

преди 3 години

Брей! На задържания за тероризъм българин от сирийски произход в Бургас не успяха да му отключат телефона, а на съветника на президента всичко му видяха веднага???После, бандитите в Лондон използвали криптирани канали като CryptoChat, нашите президентски "шпиони" ползват обикновени телефони?!?!?!?Сега очаквам от прокуратурата да арестуват и някой мармот, който е бил източника на "секретната" информация!!!

71

Ха-ха

преди 3 години

Съвсем откачиха гербавите..Ако мислят че така ще се спасят-в голяма грешка са.

70

последно

преди 3 години

Президента е гол нинова му шие ***.

69

Ельоменат

преди 3 години

Герберските ттолове в действие за стотинки. Барселона, Шкафчета с евра и злато, министъра каза в прав текст, че се краде от Евро фондове, една кърджалийска минджа и още и още, но касета е под каишка. Радев им каза в прав текст, че трябва доган да няма НСО и днес Каскетски е в атака. Скоро народен съд предатели

68

Божков е прав

преди 3 години

Цирка "Българско лято 2020" започваааа..... Сега!

67

Реалист

преди 3 години

Каскет Пикчърс в действие, очаквайте следващата седмица новите серии на култовия сериал.

66

Анонимен

преди 3 години

Президентът да иде в Осемте Джуджета, там има един скъпчия, който ще му реши всичките проблеми.

65

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам как ги изнасят тия секретни документи нелегално? Това значи не само че той ги е взел нелегално, а и че някой се е направил че не е видял че ги изнасят. Защо няма арестувани хора и там? И изобщо за какви документи става дума? Така и така са ги разнасяли насам-натам, едва ли вече става дума за държавна тайна. Обаче прави много лошо впечатление как прокуратурата се разправя с президентството. Много много лошо. Ние този човек сме го избирали, Гешев - не. Не ми харесва тая работа.

64

GG

преди 3 години

Ако бях на мястото на Радефф, си заминавах на момент вкъщи в Русия !

63

Анонимен

преди 3 години

Какво да коментирам, вместо да правят панаири онлайн, трябва да се сезира прокуратурата (щом има явно нарушение) и да оставят тя да работи! Разбирам, че на "Да България" и трябва електорат за предстоящите избори и набират медийна скорост. Апропо, ще отбележа, че досега не е излязал "собственика" на въпросната снимка и разговор с Борисов за да каже къде, кога ги е направил! Защо се крие?

62

Българин

преди 3 години

Абе петолъчниците, някой да има информация кога съветника на Румен Шведски ще пътува за Рассия за да си вземе медала?

61

до 65 Питам се

преди 3 години

Да имат оторизирани лица за достъп до секретна информация, но нямат най високия достъп, такъв достъп имат само три лица президент,министър председател и председателя на народното събрание.

60

бай Иван

преди 3 години

Време беше държавата и прокуратурата да заработят за спазване законодателството в България.Вече 30 години живеем в " Демокрация" по комунистически модел.Червените бандити си разделиха държавата и саботират демократичният процес.Целта им е,хората да достигнат до просешка тояга и се отвратят от новият строй.Следващата им стъпка е да спечелят изборите с ласкави обещания и брекзит по английски,но с остър завой към Русия и Китай!

59

Гацо Бацо

преди 3 години

Цирк "Гешев" отново е тук! Очаквайте в програмата фокуси (тука има,тука нема), илюзионисти, клоунада и дресура от световна величина! Насам, насам граждани и селяни!