32

цецко

преди 3 години

Лукойл и по времето на постната пица Дянков и днес по времето на вечния квартирант Горанов е без крайни мерки,теглилки и законни измервания не само на ВХОД,но и на ИЗХОД,така,както работи и просперира правителството начело с Бойко Борисов!Данъци от Лукойл-йок!13 долара барела е цената на украинската компания в Росенец,Бургаско!Мегдан за цени-бол!Навярно и с партийна карта-ОТСТЪПКИ!Лека.

31

гого

преди 3 години

окончателно,крайно и за последно-държавата няма да прави б е н з и н о с т а н ц и и други всевъзможни гъзостанции!!!

30

зори

преди 3 години

БЕЗКРАЙНО ХУБАВО ЗА ВЯРВАНЕ,НО ТОВА СЪС СИГУРНОСТ Е ПОРЕДНИЯ ГНИЛ ФИШЕК НА ГЪРМЯЩАТА ПО ВСИЧКИ ШЕВОВЕ И СТРУКТУРИ БАНДИТСКА И МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА!СБОГОМ НА ИЛЮЗИИТЕ!

29

МЕНКО

преди 3 години

Преливане от много пусто и празно в безкрайно празно и пусто!Това ГРОБ доказаха,че го владеят до съвършенство!Бегайте вече с вашите смехории!

28

генчо

преди 3 години

Да,ама на дали!То вече никой не ви вярва,че правите нещо.Основната и крайна задача на Хунтата е кражба,кражба и пак кражба!Новия петролен холдинг е разновидност и замаскиран ГЕПИ ГРУП!

27

Активист на БСП

преди 3 години

Правят бензиностанции на Бойко с народни средства!!!

26

ДПК

преди 3 години

Докато ни баламосват с Доган,президентски съветници и др. такива простотии тихомълком си спретнаха ручейче за парички.Само дето водата за него ние ще я плащаме.И никакви цени няма да мръднат докато производителя е само един и данъчните складове са негови.Кучетата си лаят кервана си върви.И на следващите избори пак за тях ще гласува народеца щото които и други да избере те пак ще се съберат в една шайка щото Съединението прави далаверата!!!Историята многократно го е потвърждавала!!!!!

25

Кмето

преди 3 години

Как ще се облажим селските кметове герберастки ей................... как няма да се кланяме и козируваме на генерал галеник-а който три папи (ханса) са го галили.б.р. "Мен са ме галили три папи"

24

Анонимен

преди 3 години

Гении. Първо няма да може да фалират, после няма да може и да се приватизират...Сега си представете, какво крадене ще пада от там. Отиват в Бензиностанция 78 и лиспват 200 тона бензин тоя месец. Не може да фалира. Правят едно разследване срещу неизвестен извършител. Държавата налива пари(наши данъци). Следващия месец липсват 250 тона. Държавата нали пари(наши данъци). И това - во веки веков, защото не може и да се приватизира!И сега умножете по 100, щото толкова щели да строят...

23

К6

преди 3 години

Пълна идиотщина , ако искаш конкуренция ви трябва пристанище , от къде ще разтоварвате танкерите, имаме само едно пристанище и то е частно на Лукойл.???

22

Анонимен

преди 3 години

Отново всичко ще плати бедния българин от данъците си!Вместо КЗК да констатира картел и да глоби всички участници,все голями частни вериги с 10% от годишния им оборот,а това са милиарди лева които да влезнат директно в бюджета и да отидат за пенсии и здраве ,те правят обратното взимат от българите и ги наливат в глупости. Да назначават на хранилка партизани и да крадат.

21

Анонимен

преди 3 години

Социализъм.В началото ще ни изглежда добре; после ще станат километрични опашки (не защото ще има много клиенти, а защото обслужването ще е фрапантно безумно); после ще има санитарен полуден през ден; после ще има дефицит; после държавата ще почне да се набутва с милиони и всяка година с два пъти повече. Накрая тези бензиностанции ще се управляват от мутри; съвсем няма да продават бензин, но ще се появят олигарси...И т.н...

20

Ванката

преди 3 години

Да бе, да... После ще напишем законче и ги приватизираме срещу хартийки. Схемата я знаем и е отработена.

19

12_5

преди 3 години

Някои..ще се позлатятСледете къде ще се купят парцелитеЧии ще са , откога са техни !! Колко ще ги платят , кои земеделски земи бързо ще бъдат преотредени ! Колко герберастки кметове ,съветници ще се облажат !!..Следете и мислете

18

Анонимен

преди 3 години

Доган се уреди и с бензиностанции...

17

Анонимен

преди 3 години

Те и единствените държавни безиностанции до 1990 г. не можеха да се приватизират, но по късно решиха, че може. Към днешна дата не може, утре се приема закон и ги подаряват на някой като Златев, Марешки или все става. Кремиковци за 1 лев го продадоха.

16

zer

преди 3 години

е, честитка. ограбиха ни подир бял ден. Вече съвсем законно ще си перат парите и ще наливат в лукойлските бази.

15

Анонимен

преди 3 години

Искаме и държавен мобилен , държавни Ерп- та..., Държавен премиер. Държавен бардак?? Не не - сега си е баш бардак

14

Анонимен

преди 3 години

Държавна Петролна Компания !!Делян Пеевски Къмпани !!До нвколко месеца ще ги има??Даа гласят новогодишен подарък за някой

13

Анонимен

преди 3 години

Държавният резерв се обновява и горивото попада отново при спекулантите и картела. Тези 100 бензиностанции ще продават излизащото гориво и ще премахнат рекета на същите картели.