23

Обичам кучетата

преди 3 години

Но,жената,която гледа смрадливите и агресивни *** да се елиминира в психиатрия и проблема е решен.Кучетата да се умъртвят незабавно.Имам кучета и котки,но никога не бих допуснала някое от тях да нападне човек.Тази жена има голям проблем.

22

Deni

преди 3 години

Носиш 2 ножа големи и сраввително дебели,и нека тези *** да нападнат тоз човек.С няколко замаха в стил Джет Лий,и вече 2-3 кучета мъртви,а другите в галоп избягали!!!

21

ЦИНИК

преди 3 години

Туй няаа кък да стане у наше село от кък са появи бездомно куче от нейде си и до седмица най могу мре.Дадът му да еде кайма с антифриз и готово.Та туй е решението.У туй село само маже няаа.

20

Анонимен

преди 3 години

Село,пък нямат лопати.Я двама-трима по-яки мъжаги да ги понатъртят тези ***,и да им вземат страха,ще станат по ниски от тревата.Ама не,сега ще се вдигне вой до небето,как кмета трябва да моли Бащицата,да вдигне правителствения самолет, и да прати екип треньори,кинолози и кучешки психолози,че да омилостивят тази кучешка банда...Смях.

19

Кучелюб

преди 3 години

Да се започне незабавно следствие срещу нахапания за травмиране на кучетата.Нахапаният също да заплати за пълен преглед зъбите на всички кучета и ако има наранени зъби от нахапването да плати за коронки или импланти на кучетата.Искаме да видим всички как му слагат белезниците и как го вкарват в полицейската кола.

18

Анонимен

преди 3 години

За всички които дрънкат глупости, искам само да напомня, че нападение от човек към куче е криминализирано, а от бездомно куче към човек е напълно оневинено, особено ако човекът е мъж. Ако кучето не е бездомно, то евентуално има много малка вероятност собственикът да бъде устно предупреден, но е по-вероятно дори да бъде възнаграден.

17

Кучелюб

преди 3 години

Животното не е виновно! То е било отнето от майка си в ранна детска възраст и се е травмирало. Станало е третополово и веган, а мъжът му се е присмял. Как да реагира, животинката! Нужен му е психиатър е рехабилитация!

16

Мда

преди 3 години

До БАЧКАТОРАнтифризът е евтин,но несигурен.Виж Ланат-а е друго нещо.Освен това за седмица се разлага и става безопасно.

15

БАЧКАТОР

преди 3 години

Хляб, или кайма с антифриз. Доказано работи. Нахранете псетията с антифриз.

14

Анонимен

преди 3 години

Сега отново човекът ще излезне виновен, нали кучетата са "мили животинки".

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1че какво са виновни политиците, че в селото са само женски Пол.Орг!да бяха повикали неволята, отдавна да си бяха решили проблема! ама българина открай време все чака някой друг да го оправи!

12

Ами

преди 3 години

Ами нищо против кучетата, но в случая стопанката барабар с кучетата си в клетка. Как така човекът ще понася физически и психически травми, а тя - невинна!?

11

анонимен

преди 3 години

Щом стопанката на кучетата е нагла и продължава да ги гледа, хората и те трябва станат нагли, и да изтровят, и избият тази глутница! Да не чакат институциите да им решат проблема! За една нощ да ги изтребят!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Ако аз не мога да се прибера заради глутница бездомни ***, веднага ще ги почерпя с попара с антифриз и ще си реша проблема! ВЕЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА, ВСЕКИ СЕ ОПРАВЯ САМ!

9

мишо бирочето

преди 3 години

един мъж няма ли в това село. кучкарката като я няма. прас, прас, прас. ама българите сме мъже главно на маса и недай си боже некой смотан опърпан бедняк да ни пресече пътя или да ни накриви шапката и му скачаме веднага. кога обаче дойде някой псевдо баровец, и шнурчето между крачката, главата между раменете, погледчето надоле и бузките широко разтвоерени. не народ а мръша.

8

Анонимен

преди 3 години

То,мойто *** за пръв път хапи.

7

Анонимен

преди 3 години

do 4Не може,не може да оправят работата, щото после ще ги дават по телевизията как вървят арестувани, че и в затвора може да влязатне сте ли слушали кучелюбителите да ви обясняват, че тр да избягвате местата където се събират, иначе сам си си виновен

6

Анонимен

преди 3 години

Когато кучета тероризират и убиват хора, пълно мълчание, ако хората им писне и вземат неща в свои ръце, се започва едно реване до небесата от разни социопатски НПО-та като четири лапи - до кога ще търпим този произвол и гаври?

5

XXL

преди 3 години

И сега като се опитат да я обвинят, смело ще заяви че кучетата НЕ са нейни и че не са от нападащите.

4

Анонимен

преди 3 години

"То мойту кучинци не хапи!"