10

Анонимен

преди 3 години

Абе, какво ни занимавате всеки ден с тази крадла....

9

Анонимен

преди 3 години

Чесно казано 8г за финансово престъпление ми се вижда много. По-скоро съм за, присъдите да са по 1-2 години, но ефективни и масови, само така половината от управляващите ще могат ефективно да влязат в панделата и да се замислят дали ще крадат. Иначе такива показни присъди за 1-2 човека, веднъж на няколко години са бошлаф работа.

8

Знае се!

преди 3 години

Ей така се раздават присъди, когато има пълен СЪПОРТ от прокуратурата за организираната престъпност, а в конкретния случай за строителната мафия.

7

Не!

преди 3 години

Милиционерчето Гешев направи гнусна постановка, с която махна две кметици, извършили прегрешението да не са част от ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 3 години

Не намесвали Данчето еи хаиванино!!!

5

А крадливата

преди 3 години

Кметица на Възраждане ,изхарчила милиони за почивки и екскурзии,защо НЕ беше окована?А,тя е приятелка на Фандъкова и делят.

4

Ха-ха

преди 3 години

Тая може и да е вземала(обикновено всички вземат),но да се твърди,че централният кмет(Фандъкова) хал хабер си няма е смешно.Явно нещо не са разделили.Иначе на трета инстанция може и да падне до 4 години,с ареста и прочее догодина излиза.А след делото в Страсбург ще си възстанови и разходите.Щото ще го спечели със сигурност.

3

Корфу

преди 3 години

тия двете не пътуват ли вече към сливенския ?!

2

Анонимен

преди 3 години

" ... Надявам се да бъдем оневинени." Тя и една друга така се надявала, надявала пък накрая се наденала.

1

знам

преди 3 години

че ако я оправдаят с Гешев и Ваклин е свършено. Иванчева да се радва че още е жива.