30

Нормален човек

преди 3 години

До До СтефанПърво научете да пишете на български без 5 правописни грешки в изречение!

29

Анонимен

преди 3 години

Този процес е един голям цирк. Съдиите и прокурорите по него се надявам да влязат някой ден да видят решетките отвътре. Останалото би било неадекватно.

28

Анонимен

преди 3 години

Гешефт е просто един нагъл червен милицонер, който меже да действа само с измами и постановки.

27

умен

преди 3 години

До До Стефан,Няма никаква причина някой да убеждава ТЕБ!

26

умен

преди 3 години

До До Стефан,Дълго, но безмозъчно!

25

Анонимен

преди 3 години

До Иван Козарев-БалканДжендър, можеш ли да чукаш ТУЙ.Въпросът е риторичен, ти със сигурност въобще не можеш да чукаш.

24

Анонимен

преди 3 години

До Стефан - "Бихте ли ми казали откъде разбрахте че са невинни."От никъде Стефане, просто са червен материал.

23

умен

преди 3 години

До До Стефан - "Но гешефтара не можа да докаже и да ме убеди"Крeтенът в нищо не може да бъде убеден (той и без никакви данни си твърди идиотщинит), а ползваният от него език показва, че е недoклатен.

22

До Стефан

преди 3 години

Значи няма как да го обясня на толкоз не мислещ човек като тебе! Ама ше се тествам! Та знаеш ли че презюмпцията е, че обвиняемия е невинен до доказване на противното! Съмнявам се че го знаеш! Но гешефтара не можа да докаже и да ме убеди, че иванчева е виновна! И това стана след като дори ваклинов посочи че оттегля поазанията си, но специялния съд реши, че не може да го направи! Та не знам дали ме разбра! Съмнявам, се но се надявам! Ха дано ама ....!!!

21

Стефан

преди 3 години

До АнонименБихте ли ми казали откъде разбрахте че са невинни.

20

Гери

преди 3 години

До АнонименГешев не беше избран когато арестуваха Иванчева! Или нещо греша!

19

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

До .!.Единственото, което може да постигне тандемът Гешев-Борисов с това дело е да ме накара да се влюбя в Иванчева;))) Тях си ги мразя, по подразбиране!

18

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш! А разни римляни се разкарват с по 30 присъди на свобода.

17

адвокат

преди 3 години

А надрусаното мамино синче, дето уби човек с джипа на мама ще получи повече години затвор, нали другарю Гешев? Защото все пак е убиец, а убийството е по-тежко престъпление от рекета по наказателния кодекс, нали другарю Гешев?

16

.!.

преди 3 години

Значи Иванчева е нагледен пример, как Бойко Борисов у онова ме.ере дето сега ни е главен прокурор могат един невинен човек да вкарат в затвора за 20-30г. Сега то беше ясно! Иванчева спря много далавери на герб в младостите! И нямаше как! Но това се вижда и сега! На президента чатовете се следват и разследват, *** на бойко борисов записите и снимките даже не се поглеждат! Вземат се и частни бизнеси като държавата се ползва за бухалка! И още и още и още и още и още и все неща от сорта! Мутра това е

15

Анонимен

преди 3 години

вАнче, аз ще платя патрулката до Сливен.

14

Анонимен

преди 3 години

Тоя Гешев незнам как спи, да направи това с две невинни жени, иначе е инструмент на бог.

13

Анонимен

преди 3 години

Иванчева,че е изнудвала хората,изнудвала ги е,но вината и не е чак такава голяма,че да я осъждат на 20 години затвор,може да мине и с 3 години затвор!

12

мдаа

преди 3 години

Скриха и капаннатова свадливо женище ,защото реши дасе правинаРбинхуд с парте начервените милионери /все ченгета/ као ги караше да строят детски площадкис процент отприготвените заинвестиции пари итак имбръкна покрста.Тейго върнаха тъпкано.

11

wild horse

преди 3 години

Така и не се доказа нищо за тези пари. Нямаше нейни отпечатъци по парите. Виждали ли сте къде живее- в малка гарсониера в "Младост". Жената на прокурора пък е съдружник във въпросната фирма на Ваклинов. ГЕРБ не простиха ,че губят 2 пъти изборите за кмет на "Младост"и не могат да продължат със застрояването и далаверите