39

Анонимен

преди 3 години

Не съм чувал Швейцария да има някакви особени постижения в художествената гимнастика. Очевидно състезателките им са свикнали да ги лигавят. Спортни резултати се постигат само с много, много пот и дори кръв.

38

Mopcku_

преди 3 години

Тва е то... поколението на много великата Нешка Робева. Волно, или не са се превърнали в същите чудовища като нея. Има неща, които не е редно да се постигат на всяка цена. Победата в художествената гимнастика със сигурност е едно от тях. Като човек, който също е зает в тази държава мога твърдо да заявя, че това поведение няма как и не се толерира в страна като Швейцария.

37

Анонимен

преди 3 години

Да обиждаш децата и да ги удряш не се толерира в Швейцария. довиждане барба ганьос!

36

Da Nang '68

преди 3 години

И какво като са най-милитаризираната нация? В колко войни участваха за последните 200-300 години? Какъв текущ боен опит имат? В една реална война срещу друг противник как ще се справят? Това е вече друга тема. Иначе по темата: художествената гимнастика е спорт най-вече за страните от бившия соц лагер. Там са най-добрите отбори. В останалите страни ги няма много-много и явно не му обръщат много внимание.

35

Петров

преди 3 години

Ама те швейцарците не били във възторг от бУлгарката , както тя си мислела щото смятала, че е хванала Бога за брадата като била в Швейцария. И сега се шокирала че непредизвиквала всеобщо въодушеление.

34

Ей, много разбирачи

преди 3 години

Работих за швейцарска фирма и имах досег с швейцарски колеги в Цюрих, включително и някои колежки. Швейцарците в цялост са хипер надменни, неуважителни, смятат, че всички са им длъжни. Имах една колежка, надсмиваше се над бедните германци и цените им в пъти под швейцарските. Не съм я питал за нас, ама и не искам. Тези кифли са явно същите - претенциозни, нагли, без дисциплина и с много изисквания. Е, как да имаш резултати, ако не положиш и малко усилия?С перо ли да ги гладят и по 5 торти на ден?

33

Спорт

преди 3 години

Винаги ми е било шок като влезна в зала в България. Още от вратата чистачката почва да ти се кара. Докато стигнеш до треньора вече си смачкан психически и ти се отщява да се занимаваш с дадения спорт. Хубаво, е че треньорите почнаха да излизат, за да могат поне малко да си сверят часовниците и да изоставят комунистическите си подходи. Едно е да изградиш респекта на учениците си, друго е да се държиш като деспот или тиранин.

32

Агент Милър

преди 3 години

Тая па... Вместо да си развява.......нещото си по света и да се прави на шокирана, да се върне в България и да види какво е всекидневен шок.....

31

Анонимен

преди 3 години

Може през комунизма да са успявали по този начин, ама сега са други времена и то от повече от 30 години, осъзнайте се. Да не говорим колко са различни сега децата. То ако беше така с глад и бой то Северна Корея щеше да е номер едно по всичко.

30

Джендър

преди 3 години

Хайде да не се правят на много чуствителни.Един от най-успешните треньори в Нидерландия (Холандия) Луис Ван Гаал е бил винаги арогантен с футболистите. Именно той създаде основата на оня Байерн, който се върна в Европа като успешен.Като пример, един път събира футболистите навиква ги, и си събува гащите като си показва топките и им казва, че приема мнението само на хора, които имат по-големи топки от него.

29

Анонимен

преди 3 години

Пейн ,а не пайн

28

Методиката им от соц

преди 3 години

99% Труд и 1 % талант - това се нарича методика заедно просташко отношение към несъгласните.

27

До 22:

преди 3 години

Швейцария е една от най-милитаризираните държави в света. Там всеки мъж държи бойното си оръжие в къщи и всяка година се правят учения със запасняци.

26

Анонимен

преди 3 години

За да успеят като гимнастичка - преминават найстина спартанска подготовка и режим. Не е за мекокитковци и деца на дъгата. Затова и еднствения спорт в който съм чул за швейцарци е тениса.

25

.

преди 3 години

На българската жена и е заложено в гена да трови всичко живо около себе си. Считат, че това е задължителното им поведение. Проклетията е начин на дишане за тях. От метачката до научния работник дето пише дисертация - без изключение.

24

ахаааааа

преди 3 години

Искат си пак старата треньорка, само да папкат и да спинкат.А после на екскурзия на олимпиадата....Ноу пайн - ноу гейн!

23

Анонимен

преди 3 години

"... тия хора от тъпотия не разбират и бързичко пътния лист и у дома."------------------------------------------Да, те са деликатни души, тънки струни. Та затова сега в Германия разследват около 30 000 педофили, изнасилвали групово деца. Цивилизованите чиновници даже имали програма, по силата на която предоставяли на педофили деца от детските градини за "общуване". Родителите даже не са били уведомявани, че невръстните им дечица са давани в ръцете на педофили за часове.

22

АЗ

преди 3 години

Комуникацията . Не е само вербална. Има граници на търпимост . Войнишките практики си отидоха ...в казармата ,която я няма . Някои винаги могат да "дават" повече но всички са еднакво ценни като хора. В професионалният спорт също.

21

Анонимен

преди 3 години

Абе каква треньорка, това дори не е спорт.

20

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"НАШАТА ПРОзТА ***"....сега била шокирана ,бе....ха,ха,хааааааааа!АМА ПРЕДИ , ДОКАТО И БРОИЛИ ФРАНКОВЕТЕ .....НЕ БИЛА !!!!