16

Гост

преди 3 години

Нали искате да дойдете да живеете в София в южните-престижни райони. Добре дошли!Нали държите да се хвалите наляво и надясно "Аз съм в София и си купих жилище".Сега си берете плодовете сами. Ние не Ви искаме тук. Сами дойдохте, сами се оправяйте.Много ще се радваме, ако ни се разсърдите и си отидете

15

Анонимен

преди 3 години

30 демокрация - настроиха и в ливадите - Милиарди направиха някои !цяла София е маймунарник -блок до блока ,а канализацията е на 150г .Престъпни разрешения за строеж- и софиянски и диков и всички от 30г - Анааатема !

14

Един приятел

преди 3 години

Манастирски ливади особособено изток се намира върху високи подпочвени води слизащи от Витоша,в комплекса бокар всички блокове са със по две дренажни помпи именнто да отводняват подпочвените води не се ли отводняват потъват видимо е вече на някой блокове между сградата ифтротоара ,глупости на търкалета че се наводнявят от река тази река трябва да влезне отгоре а не да се пълнят мазите и гаражите отдолу.Да са се поинтересували преди да купуват там никой насила не ги е карал.

13

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се строят по-нагъсто блоковете, сега между тях има твърде много място и там се събира вода

12

Софиянец

преди 3 години

Тия ливади някога бяха блата. Не случайно по тошово време там нищо не се строеше. Панелните блокове стигаха до бул. Т. Каблешков. Ако всичко беше наред още тогава щяха да са ги застроили !Да не би тогавашните строителни инженери да са били по глупави. А ?

11

Анонимен

преди 3 години

Искат се много пари и малко акъл да живееш на "елитно" място, където няма канализация.

10

анонимен

преди 3 години

манастирски ливади е мочурище. като минавах от там и изкопите за блоковете сутрин пълни с вода и почват да я изпопмпват да строят. кой човек би си купил имот там?

9

Шофера

преди 3 години

До ПредприемачТова не е вярно. Живея там имам гаражи на -12 метра. Няма и капка вътре. Но имаме дренажи, изолация и редовно чистим шахтите за да могат да поемат водата. Всичко е въпрос на качество на изпълнението. С канал фи 40 не става.

8

ЦСКА

преди 3 години

Всички говорите за ливади запад. И с право псувте, защото там е гмеж. Тук, обаче става дума за изток, от другата страна на България. Там е в пъти по-добре, но действително мостовете спират водата защото не чистят коритото на реката.

7

Предприемач

преди 3 години

Че то всеки знае, че има висок вода в Манастирските, даже и каналите им връщат говната обратно в банята, ама селтиците дет с а продали нивите на баба си и купили по 1000 евра квадрата в ливадите си мислят че някой е длъжен да а им осигури отводняване, тротоар и паркинги. Хак да им е на манастирчаните

6

Иван

преди 3 години

Манастирски ливади по бай Тошово време е място забранено за строителство ! Сега демократите алчни и нагли за пари го застроиха !

5

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли новото строителство..Дъжда от терасата в спалнята. Построил съм стотици блокове по времето на бай Тошо такова чудо в нито един няма.Това е Пародия на строителство.

4

пияница мистик

преди 3 години

А бил квартала с най-бързо поскъпващи имоти. Веднъж бях, имам един познат там, ами все едно в някакво село отидох. Няма нормална улица. Всички са гола пръст и при дъжд става кал и пеша няма как да се върви изобщо, без да станеш до колене в кал. Говоря от последна спирка на трамвай 7, нагоре по стълбите. Не знам, може да са го правили вече, не смятам да ходя там в близкото десетилетие. И нямат ни метро, ни свястен транспорт. Да се чуди човек защо такова реноме има

3

vlady

преди 3 години

Засегнатите да потърсят съдействие от протопрезвитер Кусан Хадавян.

2

Анонимен

преди 3 години

Пурко да извади плановете да се види къде път, къде мост и т.н. Но няма такива. Също и геологическите проучвания, това е ако е става за жилищно строителство, още по въртоглаво време щяха да го застроят. Купувачите да мислят като купуват и да си сключват стабилни договори с т.нар. инвеститори, като ползват задължително адвокатски услуги. Ще си спестят много главоболия

1

Анонимен

преди 3 години

Кметът на район "Витоша" е най-корумпираното *** и само се чуди как да оближе ботушите на собствениците на "БеСо", които са първи дружки на Боко!Вместо да се изграждат училища, той има дава общински парцели - включително улици (за справка ул. "Казбек"), където те строят сградите си и перат пари.