9

ДДТ

преди 3 години

Какви са тези ориентири "в дясното платно"?! В южното или в северното платно ще се движим уж временно? Аман от ученически съчинения...ама нали началничката им е учителка,та не е за чудене.

8

Анонимен

преди 3 години

Този Шипченски проход всяка година по два пъти ли го ремонтират.

7

Анонимен

преди 3 години

До vladyТрамвайното трасе не е ремонтирано, обаче асфалтът беше, даже го правиха два пъти. А сега пише "Трамвайните линии, тротоарите, осветлението и пътната настилка ще бъдат изцяло подменени.".....Излиза, че ще е "още веднъж отзад" за пътуващите....

6

vlady

преди 3 години

До .!.Между Гео Милев и базата на ЦСКА не е имало ремонт. Трамвайното трасе е ужасно, платната са с изразено мрежовидно напукване и безброй кръпки и неравности.

5

vlady

преди 3 години

Другата настилка е калдъръм независимо дали от плочки или павета, няма кой да ги нареди.

4

.!.

преди 3 години

АБРЕ ТИЯ ДА НЕ СА ЛУДИ! ТОЗИ МАРШРУТ ГО ПРАВИХА БРЕ! ТОЙ Е НА КОЛКО МЕСЕЦА РЕМОНТ БРЕ!? АБРЕ ЕЙ! ГУЙНА ИЛИ ПАК ПАРИ ШЕ КРАДЕТЕ ИЛИ СТАТИЯТА Е ПО УЛАВА И ОТ ЖУРНАЛИСТА ДЕТО Я Е ПИСАЛ!!!

3

БРЕ!

преди 3 години

Цялата отсечка от ухото до бул. Цветан Лазаров е прясно ремонтирана?!Да няма някаква грешка?Да не би да е между разклона за кръговото и Цветан Лазаров?!

2

интересен ремонт

преди 3 години

Единствената не ремонтирана отсечка там е от Т-образното кръстовище при бул.Шипченски проход и бул.Асен Йорданов до кръстовището със бул.Цветан Лазаров!

1

Анонимен

преди 3 години

Няма ли главен архитект, който да забрани тази безумна грозота, да се асфалтират тротоарите. Настилката за тротоар е друга. Остава само белчинската рабфаколожка да вароса бордюрите и смете дърдонките, като в детството си, и всичко ще е наред,според безумно неуките ***.