8

Joro

преди 3 години

Веганите не са у ред...Доказано

7

Веган=болен мозък

преди 3 години

Веганските маратонки = най обикновени китай дето ги продават по битаците. Разлиакта е само в дизайна и марката.Изкуствената кожа вмирисва краката а самите обувки са по неудобни и се късат бързо.Нищо не може да замени качествата на естествената кожа както и нищо не може да замени кебапчето пържолата на скара.

6

Анонимен

преди 3 години

Преди имаше статия, която пропагандираше да не използваме пластмаси по екологични съображения.Сега ни предлагат маратонки изцяло от пластмаси.Знаете ли къде е големият парадокс? Струва ми се, че едни и същи хора са против пластмасите и против естествените кожи. Тези хора носи ли ходят? Или пък си плащат все по-скъпо и по-скъпо ту за обувки без пластмаси, ту за обувки само от пластмаси?

5

Анонимен

преди 3 години

Всичко веганско е с доста голяма надценка, но е въздух под налягане.

4

Анонимен

преди 3 години

До ЕмоПросто е Емо,не си Роджър Федерер!

3

Емо

преди 3 години

Добре де, някакви хора не ядат месо. Защо се вдига толкова шум за това?Аз например не ям спанак. От едно време ми остана, баба ми ме тормозеше да ям спанак и аз нещо се отвратих. И до ден днешен не ям спанак.Трябва ли да основа движение; да пишат за мен по медиите; да има специални менюта за хора като мене и т.н?

2

х

преди 3 години

Матартонки?

1

Анонимен

преди 3 години

Супер идея! Аз ще отворя кръчма, в която ще продавам веганска тройка кебапчета с гарнитура (т.е. само гарнитурата) на тройна цена!