5

someone

преди 3 години

това ми напомня на Холдинг БДЖ, който сега искат да закриват тъй като е пълен бардак и служи за прикриване на бардака.Сега ще повторим упражнението ,понеже там от където трябва да идват решенията (правителството) няма никой, който да знае какво да се прави.Сега в холдинга ще се наливат милиони след милиони, бардака в дружествата ще е още по-голям както и краденето, а засушаването *** на вратата ни.

4

Анонимен

преди 3 години

"Не на последно място дружеството трябва да търси възможности да се самофинансира."----Преди пръкването на поредната административна структура, не беше ли редно и по-разумно да се уточнят правилата на играта и да се създаде работещ механизъм за нейното функциониране, вместо нищо незначещи словоблудства като по-горното?Като с холдингите от "водната индустрия" в редица страни по на запад от нас. Имат известни облекчения в редица дейности, но за сметка на това поддържат поносима цена на услугата

3

бахуро

преди 3 години

Продължение:Иначе тоя ВиК консорциум или каквото е там е поредната черна каса за градене и размиване на отговорност. В момента има няколко институции, които трябва да са отговорни - МОСВ, МРРБ, областните, градските местните ВиК дружества и сега това чудовище. Ето това вече е истинското престъпление - още едни ***, без съкращение на другите и НИКОЙ не носи отговорност. А в мътни води се ловят големите риби. Погнусен съм от тая депесаро-комунистическа герберастия!

2

бахуро

преди 3 години

До Анонимен 2Не само на водопроводи, ами и на канализация и отводняване. Скандално е. За ВТ - не знам как успяха след ремонтите да направят град с всичко на всичко 5 хоризонтални улици да се наводнява половината. Това да наводниш баир е постижение. И се наводнява най-вече на новоремонтирани места...

1

Анонимен

преди 3 години

В цялата патаклама малцина обръщат внимание на престъпно лошото ново строителство на водопроводи и непрекъснатото им оскъпяване. Свищов, Велико Търново станаха известни напоследък, по места си знаят каквъв е ужас. В цялата тази мизерия вместо да се поощрява производството у нас на съоръжения за водопреносната мрежа нищо не се чува, освен че с,е внесли тръби чак от Испания за Перник. Сега на североизток Б.Б. иска прескъпа помпена система, която пресича газопреносната, селата пак са на сух режим.