20

Анонимен

преди 3 години

Защо не пишете, че този кмет е от БСП. Нека хората да знаят преди да ходят да гласуват за г-жа Техноимпекс. На много хора им е омръзнало от ГЕРБ, но БСП никога не е била и никога няма да бъде адекватна алтернатива. БСП ще крадат не по-малко.

19

Анонимен

преди 3 години

Обещал е да се издържа от заплатата си и да живее в мизерия с 5 хиляди лева и да не краде от обществените поръчки.Сам призна пред мисиркомедиите, че имал възможност да краде милиони, но не желаел.

18

Dinosaurus

преди 3 години

Горкият Тартюф: Поискал си 200% увеличение, те му дали 250%, а той тропа с краче и плаче, че иска 'само" двойна заплащане. Щото в противен случай щял да се корумпира, разбираш ли! Дали в никой друг сектор на държавната администрация има такъв прецедент? На полицаите за 15% увеличение им извадиха душите... 15%, не 250% !!! Да не говорим за частен сектор, за производство, за здравеопазване, за социална политика...Че то в България има понятие "Работещ беден"... ама няма "администриращ беден"

17

sante_dog

преди 3 години

За отговорностите които има е ок. А ако и не прибира под масата - направо е малка.Сега сериозно - какво предпочитате кмет със заплата 1000 лв който краде за 10 000 000 или кмет със заплата 5000, които му стигат да си върши работата и да не гледа в кацата с меда

16

Анонимен

преди 3 години

стига с тоя нищоправец бе uдиоти, президента ли да решава проблема с водата на Перник.а бай дъ уей кой предизвика кризата с водата - за един преятел питам.

15

Анонимен

преди 3 години

Това го има само в България. Държавен служител, чиято заплата се плаща от нашите данъци да взема неколкократно по-висока заплата от хората в частния сектор. Навън винаги е обратно, точно поради горната причина. При нас каруцата винаги е пред коня.

14

Анонимен

преди 3 години

с кака Корни са се разбрали като мъже

13

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно утре от благодарност да го чуем да лае по Бойко, както Лая Костинбродская.

12

Ded up

преди 3 години

Всеки шеф на горско стопанство е с такава заплата!Няма лошо...но на кмета да е два пъти по малка,не е ОК!Ниските доходи водят до високи престъпни подбуди...особено в държавния сектор.

11

Наполеон Бонапарт

преди 3 години

И защо да си връща заплатата,като е гласувана.Кметът на Генерал Тошево,наброяващо две дузини хора, получава 3036 лв.заплата.По-малко отнего вземат кметовете на Варна,Пловдив,Бургас а мисля и на София.Виж Решение 1-17 от 05.02.2020 на Общински съвет.Егати нахалството

10

Анонимен

преди 3 години

този кмет реши проблема с водата в Перник и сега трябва заплатата му да се увеличи. Ако не ще мангизите, требва да ги дари.

9

Анонимен

преди 3 години

Бойко му свърши работата, а този иска да обере парсата, наглец социалист.

8

Анонимен

преди 3 години

Да я беше дарил на корнелия нинова. И без това касата на бсп е празна.

7

Анонимен

преди 3 години

Типично за Комунист

6

Анонимен

преди 3 години

Когато някой иска да ви работи за без пари, значи иска да вие бе. Спомнете си, че И ГЕРБ бяха същите.

5

Анонимен

преди 3 години

Ами то що народ иска да се издържа с една заплата, ама как да си гласува заплата от 5-10 бона? Никой не пита как се оцелява с 800- 1000лв., а на кмета и 5 000 му се виждат малко. Да не би града да го е направил европейски или що, кое предполага да има такава заплата?

4

баба мара

преди 3 години

и тази заплата е голяма когато си на такъв пост и нямаш други доходи наи добрее да си на средната за страната заплата ако имаш странични доходи даряваизаплатата обратно в касата на общината има толкова разходи в една община

3

Осман

преди 3 години

Вай, вай, завала...беден кмет - боза пие...

2

Анонимен

преди 3 години

Защо, бе кмете? Вземай си заплатката и си трай. Сега си в позицията на "гузен негонен бяга".

1

Ф.С.В

преди 3 години

Сакън!! Поредният Лицемер и Двуличник!!!