10

Браво!

преди 3 години

Браво на Ръководството на Руската Федерация, което взима бързи и адекватни мерки за възраждането на Руската Космонавтика, която получи тежък удар след шумно пропагандираните в медиите временни успехчета на американската космонавтика!Нужно е преди всичко бързо да бъдат отстранени елементите, които проявяват буржоазни съмнения към правилното ръководство.Браво!

9

Анонимен

преди 3 години

Много странно заглавие... Човека е съветник на Рогозин. Не е журналист. Някога е бил, но сега не е. Също като автора на статията.

8

Анонимен

преди 3 години

Хайде минаха порадите и Путин си нахлузи Короната, а сега като няма паре, започна да прави за мужика екшъни, за да го залисва от мизерията и безпътицата !

7

До ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Престани да четеш, това бе е твоето амплоа.Пиши!

6

Евгени

преди 3 години

Зa държaвнa измянa в брaтcкa Aмерикa те нaгрaждaвaт - cъc cядaне нa електричеcки cтол нaпример. Инaче руcкaтa коcмонaвтикa cи е тя. Зaтовa пък нaшaтa е ФРCТ!

5

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

3 пъти четох това заглавие. Така и не намерих някаква логика в думите. Това не е заглавие, а малоyмно словоизлияние на някой пънещ се да изрече нещо незнайно.

4

Анонимен

преди 3 години

Айде почна се. Като зацикли нещо в държавата започват да откриват вътрешни и външни врагове. Които им пречат да вървят към светлото бъдеще.

3

Анонимен

преди 3 години

Кой знае какво е написал - примерно, че руската космонавтика е балон, гълташ милиарди, или нещо такова, което така или иначе го знаем всички.

2

Анонимен

преди 3 години

Издал е военни тайни на марсианците.

1

Анонимен

преди 3 години

той почина при падане от прозорец във входа на блока, където живееше...---- Сигурно е миел прозорците и се е подхлъзнал. Случва се често там.