15

Анонимен

преди 3 години

Цялото метро е проектирано и строено от чужденци и турци,толкова ли нямаше български архитекти,инженери - строителни,хидро и електроеинженери да им възложите строежа и им платите?Строили са го през пръсти,само за да вземат едни пари,а метрото,освен,че се наводнява е и тясно,за разлика от други метра!

14

Анонимен

преди 3 години

В Петроград,още в Средновековието са направили водна система,когато все още е нямало ток и фонтаните и езерцата им работят и без ток,за всичко на тока ли ще чакате?Няма ли физика и принцип скачени съдове за вас?

13

Анонимен

преди 3 години

Браво!Да бяхте направили някаква система,че водата да се излива направо във река Владайска и да няма наводнения там,да не чакате само на тока!Отдолу имате корито на река,а подлеза пълен с вода."при бурята прекъсна електрозахранването и оттам изключиха помпите, които отводняваха самия подлез на Лъвов мост. Бързо беше възстановено електричеството и нормализирахме, почистихме, измихме. За момента няма никъде проблеми", коментира Димитров."

12

ПроСоТо

преди 3 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ,което написа:-"Нищо не е станало":..-Абе теб да не са те изпускали като бебе на главата ти?каква е тая МАНИЯ да дращиш дивотиите си от ника на "ПроСоТо"?!..просто съм объркан:-Само едно ПОБЪРКАНО същество като теб,без собствено "лице" ,чест и достойнство,може да се влачи след чуждите никове!..психо?..или просто гербомажоретка..?

11

Radi

преди 3 години

Ми да се види коя фирма го е строила и да се направи ревизия ...... Толкова е просто, какво дремете? Да не е паднал от Марс този подлез ......

10

ПроСоТо

преди 3 години

Нищо особено не е станало.Я вижте Масква снощи - 3 метростанции наводнени, повечето подлези тоже.Водата влачи автомобили по улиците... Сигурно ГЕРБ са виновни за некачествените строежи в руската столица, нали товарищи!

9

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

Предполагам,че и подлезът под Цариградско шосе ,при външно министерство и Кукуландия ,също да се е наводнил .той има такъв обичай,все пак улицата ,която започва от него се казва "Незабравка" и спомена трябва да е незабравим.Там преди години със служебният джип Ланд Ровър Дефендър измъквахме един от водата

8

Waffen SS

преди 3 години

До кореняк софиянец// Нали не смятате ,че 20-те милиона са отишли за изграждането на подлеза.Поне полувина са разпредели в джобовете на правилните хора свързани с правилните политически структури.Така де,защо ще го строят ,ако няма да крадат

7

кореняк софиянец

преди 3 години

Помните ли когато Бойко ряза летичката, беше с Барозу. 20 и отгоре милиончета наши пари.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Колко ли ще бъде данъкът на една Гондола ? Ами екотаксата ? Ами гражданската ?

5

идея за ГЕРБ

преди 3 години

Чудесен шанс за София да привлече туристи от цял свят. И без това Венеция изпитва големи проблеми с нивото и ерозията на водата. Да не изпускаме този шанс !

4

гласоподавател

преди 3 години

Видими резултати !!!

3

Анонимен

преди 3 години

А селянката от Белчин баня пак се покри.

2

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа това наводнение. На колко места по света ги залива редовно, Венеция ли не беше, къде ли не. Ще се оттече и айде.

1

Анонимен

преди 3 години

Цял ден ли ще ни занимавате с наводнението в София?Знаете ли колко потома имаше пролетта в Прованса? Ама не ги отразихте.Пишете за това наводнение, сякаш Везувий е покрил Помпей с лава.