7

Анонимен

преди 3 години

това е баси партенката ... той ще е титуляр следващия сезон, ама вие го пращате в серия Ц, да нее маллоумен журналист че да иде от сега?

6

В Италия

преди 3 години

Дано направи повече игрови минути от 1 десводоф.

5

Анонимен

преди 3 години

Значи втора белгийска лига /Ломел/ и чешкото първенство /Спарта Прага/ са топ европейски първенства!? Баси неграмотните джурналисти. Иначе Мартин Петков за свойте почти 18 години се справя доста добре и има потенциал, който може да развие.

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Продават ги кат...добичета.

3

Канарчето Две

преди 3 години

... Тоя Петков не знам какво виждат в него. Сигурно е "наш човек" на някои Мениджър или баща му има кинти и плаща здраво. Единственият конвертируем левскар в момента е Станислав Иванов. Добър футболист е , и си личи че има много ХЛЯБ в това момче. Може да го купи някой средняк от Серия А примерно и да го пусне да играе под наем в Серия Б , което ще е много добре за момчето и неговото развитие. Защото Серия Б е класи над поръчковата и смешна Българска Първа лига! Мартин Петков е доста дървен!

2

Канарчето

преди 3 години

Два клуба от Италия?!?! Следят ... Мартин Петков?!?! Ха ха ха... И в кой точно момент им е направил впечатление се чудя?!?! Като влиза в игра за максимум между 15 и 10 минути... И от КОЯ ДИВИЗИЯ СА КЛУБОВЕТЕ?!?! Ха ха ха..... СЕРИЯ С1 ИЛИ С2 ?!?! Нали "големия син талант" - Боби Цонев вече няколко години се мота по четвърта и пета Италиански дивизии..... Единствения "син" футболист , който става за продажба и е конвертируем е Станислав Иванов ! Добър е ! И има доста ХЛЯБ в него! ......

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Частни...отбори;оффчи...страсти.