28

Анонимен

преди 2 месеца

Всички изпълнения на Алина Загитова са в тубата.
Напишете Пьончан 2018, Минкус, Дон Кихот, Китри
Напишете Me Voy, Кармен, Клеопатра ...

27

Лично мнение

преди 2 месеца

Браво на момичето. Във фигурното пързаляне както и в художествената гимнастика е трудно да си на първо място. Онази швейцарка дето се оплаква от българската ни треньорка да вземе пример от това момиче. Положило е труд , ама за една година на 18г вече е милионерка.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Алина Загитова е прекрасно момиче,страхотен фигурист и все още световна шампионка по фигурно пързаляне.
Пожелавам й още титли/ако продължи състезателната си кариера/ ало ли не много участия в шоу-програми, от които ние да имаме възможност да се насладим на огромния й талант.
Алина - прекрасна си - бъди здрава и щастлива.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Днес олимпийската шампионка по фигурно пързаляне Алина Загитова е на изпит по руски език в рамките на ЕГЭ. Да пожелаем успех на тази мила, артистична, удивителна и харизматична фигуристка със светла и открита душа.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 20
Глупендер, Русия е огромна мултиконфесионална страна! Значи в Лондон, Париж, Берлин, Стокхолм може да има джамии, а в Москва - не?
А Гундяев, мордвин по националност е изключително просветен и речовит православен духовник. Предишншият - Алексий II, беше фолксдойч! Предпочтам Кирилл пред изгряващото ни слънчице Николайчо Филибелишки, който нареди да замажат стените с кръвта на Баташката църква - национален олтар, наша светиня!

23

9 до 15

преди 2 месеца

До До 9
Умни, ти живееш от помощи, от заемите, които Кинг Конг непрекъсната тегли, за да е на власт, защото ако народът изгладнее съвсем, ще го похарчи като Кадафи! Поинтересувай се колко е външният дълг на Русия и с какво го плаща! Към Южна Корея - с танкове Т-90 "Владимир" и ракетни двигатели. а нашата китна Родина какво плаща и с какво? С пирографирани мускалчета? Жалкар, руснаците поне си харчат парите, за да могат да смажат всеки противник! А нашите си въртят дирниците ката шафрантии!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Списание "Форбс" за втора поредна година класира Алина Ильназовна Загитова в престижния рейтинг 40 от 40 за най-успешни звезди. Тя преди всичко е красива, скромна, тиха, спокойна, учтива, възпитана, уважителна и благодарна. С външност на елф, а вътре - сила и несломима воля за победа и усъвършенстване.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До Валери Божинов
Импо, внимавай да не те хареса някой баш-кересте анадолец с това секси тяло , което си изваял!!!!!!

20

Анонимен

преди 2 месеца

...в която бих желал да живея или да взимам пример от нея. Още повече, че Русия е псевдоправославна страна т.е. не е защитничка на християнските ценности, за каквато претендира да бъде. Патриарх е Кирил Гундяев, агент от руските служби, а РПЦ е част от ССЦ, подкрепяща антихристиянската икуменическа ерес. Да не говорим за джамията, която откриха през 2015 г - най-голямата в Европа.

19

До 16 и 17

преди 2 месеца

С две ръце подкрепям мнението ти за женската част от обществото. Що се отнася до Русия - крепостничеството т.е. робството е премахнато през 1861 г., а през 20 век болшевиките избиха около 100 млн свои съграждани. В днешно време повечето критици на Путин сред неговите сънародници изчезват или умират при съмнителни обстоятелства. С други думи, т.нар. руски ценности и интереси открай време представляват интересите на върхушката - помешчици, номенклатурчици и олигарси. Не това е държавата...

18

Анонимен

преди 2 месеца

Алина е българче , от волжките българи.

17

и още за борбените

преди 2 месеца

Алина Загитова - татарка, мюсулманка. Говорете ми пак за исламски патриархат, неkaдъpнuцu. Всичко е мотивация, всичко е в главата на човека.
Кухи приказки за кой колко бил изостанал от хора с нулева добавена стойност, никаква мотивация, никакви действия за подобряване на собственото си положение (знания, способности, вътрешна настройка). Някой трябва да ви дава нещо, другите все мутри, комунисти, все по-облагодетелствани, а вие - само жертви. Дори за "бушон" в схема не ставате.

16

до 2

преди 2 месеца

Сладурче, заминавай за по-"напреднала" държава! 80% от вас имат нулев контрол над живота си - не знаят какво искат, не правят нищо, но са вечно недооценени и само си търсят виновни. Ти си брутален пример за това. 5% от вас успяват да се усучат около някого, около 10% са ОК, едва от 0,5% жени съм истински възхитен - борбени, с блясък в очите и по-точни от всеки мъж, който познавам - и като време, и като човек. За тия последните се живее, за такова нещо като теб има един комикс "Просто Спас".

15

До 9

преди 2 месеца

Кое им е напредналото на тия? Че стандарта им на живота е по-нисък от този в България.

14

Анонимен

преди 2 месеца

А един каратист 60 милки?

13

Атанас Велмазов

преди 2 месеца

Искам да ми седнe на лицето !

12

Ден...

преди 2 месеца

Да си ги харчи.Дано не я унищожат....,че в Русия.....

11

Анонимен

преди 2 месеца

До Валери Божинов

Как да не е свободна, като от 4-годишна възраст е по 6-8 часа на леда и по 4-5 часа училище? Само преди 45 дни навърши пълнолетие. Тази година държи матура и след месец ще кандидатства във Висшия руски институт за физическа култура и спорт.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Дали на руската европейска, световна и олимпийска шампионка по фигурно пързаляне за жени от Пьончан 2018 г Алина Загитова не й предстои и блестяща политическа кариера след приключване на спортната. В този момент руската звезда тренира в олимпийската спортна база в Новогорск край Москва в екипа на клуб "Хрустальньiй".

9

До идди отта 3

преди 2 месеца

Иденце, къде си тръгнало да си буташ зурлата в Русия! Тя е велика, културна, образована, напреднала! Ти къде живееш - в най-изостаналата страна на ЕС! В умираща страна заради такива като теб! А каква страна имахме! От страната на дългожителите станахме последната в ЕС и останалия свят по подължтелност на живота!