51

Къо Карамасуров

преди 5 месеца

шок и ужас -А оти забравяш...обратният "Лорд" Евгени Минчев, като "консултант" !?

50

Анонимен

преди 3 години

Защо не казвате че Уест първо няма никакъв шанс, второ ще обере черните гласове от корумпираното нищожество Байдън? Уест може да попречи само на демоНкратите, не на Тръмп. Защото са ви казали да плюете по Тръмп само, нали изедници?!?!

49

?/?/

преди 3 години

Е точно заради зевзеците идвам да чета днес.бг, защото смехът е здраве!

48

ikar

преди 3 години

До Бойко се интересуваЗа американски прездент има условие за възраст - над 40 г. и да е роден в САЩ.

47

Анонимен

преди 3 години

Господ е бял.

46

Езберател

преди 3 години

Кание Уест е точно президентът който САЩ заслужава. Пожелавам му успех на изборите.

45

Де е Киро на кирия..

преди 3 години

По неговия пример и цар Киро също е заявил желание да се кандидатира за ЦАР на царство България . Гласовете на ромовете са ми в кърпа вързани. Българите не гласуват . Ако не ме изберат ще ги обявя за расисти и ще ги скъсам от съд в Страсбург. ... Така че, от сега мога да започна с празненствата ..... Елате ми на гости в мааалата .. а които нп.с. Пиенето е от мен ..... специална селекция уиски, водка, коняк, ракия .... етикетите са вече отпечатани .... носете си по един буркан да ви сипвам

44

Анонимен

преди 3 години

Тука не става въпрос за цвят на кожата, нито за музиката, която пеят Еминем и Кание Уест.Втория никога не е бил рапър, за разлика от Еминем. Събра се с Кардашиян, след което направи десетина фирми, някои от тях промотърски, други чисто маркетингови. Само една от марките Yeezy догони и подмина Beats по капитализация през 2019.Уест пък се обиди на Форбс, че не можели да смятат и го сложили при тия с един, вместо с два милиарда богатство. Той е един от големите дарители за кампанията на Тръмп.

43

А дали?

преди 3 години

Ако беше Еминем ( щот я бял) по имаше шанс.

42

Бойко се интересува

преди 3 години

Ъъъ Аз Бойко се чудя ако си купя американско гражданство мога ли да се кандидатирам за президент на САЩ?Имам си шкаф с милиони, вече говоря перфектно английски и в България още не съм лежал в затвора.

41

До 33

преди 3 години

Е драги, Алис Купър, ако не пееше толкова вманиачено Poison, можеше да си намерят хора да гласуват за него. Ама щом песента е със заглавие Отрова и феновете му ще се стреснат, че е заразен с короната. Иначе с това женско име Алис, много обратни граждани биха го гласували. Само с пасторите в църквата ще има проблем. Много готическа визия има и ще протестират после. Протест на пастори срещу президента сатанист. Представям си го на плакат.

40

Анонимен

преди 3 години

Президент Камачо - Idiotocracy 2006

39

Анонимен

преди 3 години

Въй , инфлуенснах съ.

38

Доктор

преди 3 години

Кание Уест може да кандидатства само за чистач на кенефите в Белия дом ! Защо не дойде тоя Кание в България ? Ние можем веднага да го зачислим към санитарите на Президентството - там може да направи кариера и за президент.

37

българин

преди 3 години

Няма да се изненадам който и да се кандидатира в тази измислена държава за "президент"! -:) То тук.Вече 10 г си е разпасал пояса ПАЗАЧА на др Живков! Па после и на Царя честит Мадритският крадец! През социализма пазейки някого се начичаше ПАЗАЧ! После по "демократично му" се казваше и казва вече "бодигард"! Ама все тая де! Та "управлява" и ни клати лъжливото овчарче! Но идват и избори де! И ще има вече промени! Гаранция! Раята се събуди след 10 г Еднолично управление и диктат!

36

Почитател на Лили

преди 3 години

До Джедай МастърАЗ ПЪК ВРАЯН ДЖОУНС...

35

Анонимен

преди 3 години

Принс как разкара нахалната му жена от сцената :)) ми даже не може да танцува, ама се бута

34

Слаба ракия

преди 3 години

ЧЕ БОЯДИСАНОТО ВРАБЧЕ-ПРЕЦЕДЕНТ НА САЩ Е РУСКИ ФАВОРИТ Е ФАКТ НЕОСПОРИМ. РОСНЯЦИТЕ,ГО ХВЪРЛИХА В МУЗИКАТА С ЕДИН НИЩО И НИКАКЪВ КОВИД,А ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКЪВ АРСЕНАЛ НА УНИЩОЖЕНИЕТО ПРИТЕЖАВА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И...БРОЙТЕ ДО ШЕСТ И НА ТРИ ВЛАДЕТЕЛЯТ НА ВСЕМИРА ЩЕ ОСТАВИ САМО РУСТАЦИ ДА ЩЪКАТ ИЗ ГАЛАКТИКИТЕ.

33

Джедай Мастър

преди 3 години

Аз лично бих гласувал за Алис Купър, но е въпрос на предпочитания и лош вкус.

32

като нищо

преди 3 години

Предполагам, че ще бъде подкрепен от Холивуд и ITсектора.