8

муспи

преди 3 години

ЦСКА, сега ТИРЕ, е еврейски отбор създаден от еврейската власт 1948г. Тази власт и днес си е същата, и си гали отрочето. ЦДНВ (ЦДНВ Септемврийско знаме, ЦДНА, ЦСКА, ЦСКА Червено знаме) е единствения отбор в България а и в света, който влиза направо в А група. Без Народната власт е немислимо, защото трябва да се изрита шампиона ва Б, водил тежка борба да се класира за А. Бил е Септември, и затова - Септемврийско заме, както сега Ловеч, Етрополе.

7

Анонимен

преди 3 години

Единобожието е откритие на ЕГИПТИЯНИТЕ и Бог АТОН на фараона ЕхнатонШумерите са написали Библията още преди това и са били забранена цивилизация до съвсем малко преди появата на комуниста Карл МарксКарл Маркс чрез заобикалки пробутвал ЮДЕИЗМА като АТЕИСТИЧНА РЕЛИГИЯ може би защото имало КРАДЦИ и този АТЕИСТИЧЕН Юдеизъм трябвало да бъде единствена религия в ГЛОБАЛНАТА ЧЕРВЕНА АТЕИСТИЧНА ДЪРЖАВАВоените РОТШИЛДОВИ фен на Легионите на Древен Рим и Гай Германик-КалигулаЧЕРВЕНИ ГООВЕДА

6

Анонимен

преди 3 години

Каква прекрасна снимка на отбора на Лудогорец. Както се вижда на снимката става на въпрос за чуждестранен отбор с българска регистрация. Все едно да си купиш Фолксваген Голф, да го регистрираш в България и да обясняваш, че има български автомобили.

5

Анонимен

преди 3 години

Това е фалшива новина. Отборът който е поставил рекордите вече не съществува. Ако съществуваше, трябваше да си плати дълговете към държавата. Не може едновременно да съществуваш и да не съществуваш. Все едно Васил Божков сега да каже - от утре се казвам Пенчо и затова не дължа нищо на никого, но освен това искам да ми върнете археологията. Е не става така.

4

Анонимен

преди 3 години

Белчев в кратки срокове трябва да стегне тимада, щото довечера Лудогорец ще ги олабят :)

3

Totenkopf

преди 3 години

Домуза се е разбрал с Ганчев

2

Анонимен

преди 3 години

туй нЯщо, дет му викат цска, може само да бъде спаринг-партньор на лудогорец!

1

червени да го духат

преди 3 години

На червеният еврейски ГЕРБ на петаците РОТШИЛД си сложили логото на абсолютно всички Римски легиони от Древния РИМ вероятно от възхищение от армееца Император Гай Германик с прякор Калигула известен и с инцестите си като фамилията на евреите "Червена Табела"Петака Ротшилд и Пет Пет Карл Маркс ден рожден с Цска от ужСофия Калигуловска Болшевишка революция от 1917 и прочие начело с Еврейска Червена Армия крадена от Легионите на РИМЗакривай двата червени инцеста от Борисова и Летището