9

некадърници

преди 4 години

Аз все още не съм видял нищо незаконно в чатовете на Бобоков.Но пък имаше достатъчно незаконни неща около Борисов.Като толкова се напъват да накиснат Радев (може и да има за какво ,но за сега нищо годно не са изкарали) и да обършат заgниka на Баце поне да го направят с поне малко вложен ум.

8

Анонимен

преди 4 години

Хахахах21 ВЕК и следим ЕДИН ДРУГИО по АМЕРИКАНСКИ искане, но се прилага КОМУНИСТИЧЕСКИ от " ДЕМОКРАЦИЯ" каква ИРОНИЯ!Работа, работа, работа = ПАРИ,ПАРИ, ПАРИ!- целия свят знае къде е проблема ама НИЩО НЕ ПРАВИ???

7

хаха

преди 4 години

Пиша си с гаджето:"Да купя ли хляб на път за вкъщи"Тя:"Да"От ГДБОП ме арестуват а от специлиазираната пркуратура ме съдят за ОПГ - имаща за цел спекулатично изкупуване на хляба. Нея я съдят за подтикване към престъпление.Гешев естествено пуска СМС-ите и в медиите.Когато делото забуксува пускат на всеослушание и следният СМС:"Ще ти изям gynенцето"и добавят още едно обвинение - канибализъм.

6

ГРОБАР

преди 4 години

Да не сте назначили пак Цвъко,заради когото България беше осъдена в размер на стотици милиони?!

5

Гледна точка

преди 4 години

И после в медиите "чат" след "чат". И "папарашки" снимки. Които показват, че тоя и оня са били заедно някъде, но не и какво си говорят.

4

Анонимен

преди 4 години

Тия у праламенто от кои групи са!?

3

Анонимен

преди 4 години

Като гледам американското посолство не се е отчело?

2

Анонимен

преди 4 години

3 310 души!!! Е то не останаха почтени хора по тия земи, тогава. Всичкото е престъпник и ***...

1

Анонимен

преди 4 години

Чудесно!