10

Сата НАТО

преди 3 години

Вдигнатият пръст си е вдигнат пръст, а не доказателство за тероризъм. По-добре не се занимавайте с човека, оставете го да си върши работата. Цялото изпълнение е по заповед на Москва.

9

Анонимен

преди 3 години

"След като вече е пълнолетен, трябва да се определи - или ще е европеец и ще живее по законите на ЕС, или ако иска да е като баща си, да иде при него и да си смени гражданството."Не, не, не, без такива толерастки изпълнения. Първо трябва да полежи малко в затвора. Едни десетина годинки ще му се отразят добре.

8

ДДРОнег

преди 3 години

За поздрав с вдигната ръка стана голям скандал преди няколко години, помните ли ???!!!А сега за реална заплаха от тероризъм - нищо, лека врява ...

7

Анонимен

преди 3 години

Да се надяваме, че това на снимката е само поза и че пишлемето не се е забъркало в сериозни проблеми.След като вече е пълнолетен, трябва да се определи - или ще е европеец и ще живее по законите на ЕС, или ако иска да е като баща си, да иде при него и да си смени гражданството.

6

Анонимен

преди 3 години

Щом е искал да се направи на Рамбо, значи Рамбо е терорист. Холивуд са терористи и те стоят зад ИДИЛ. Още са земесени и Уолт Дисни, които са дясна ръка на Ал Кайда и фронтът Ал Нусра подкрепяни от Вирджиния рекърдс и Батман.

5

Анонимен

преди 3 години

Бащата в исляма е попечител до пълнолетието. Вие дали си мислите, че той е осъзнавал какво прави?"Ахахахах тоя си мисли, че всички са по-прости от него. На 21 години мъж да не осъзнава какво прави...

4

Анонимен

преди 3 години

Ами успял е да се направи на Рамбо, ако съдим по снимките.

3

Анонимен

преди 3 години

Странно защо ли не искаме "бежанци". Хммм...

2

Стига

преди 3 години

Остайте момчето бре ! Вас ви яд , не пушка незнаете как се държи , тоя на 12 вече танк е карал. Лигльовции !

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя талибанин да се прави на рамбо другаде. Оня дебелия ли му е дал гражданство?