30

kirasirrav

преди 3 години

Да му отнемат гражданството и да го натирят в Сирия, там да си се оправят с него, такива ,,българи" не ни трябват!

29

От бореца

преди 3 години

Каква поредна ромска драма, то и ам - гъл не е терорист, алах му е свидетел .!.

28

Анонимен

преди 3 години

Съгласно българската логика е очевидно че е терорист. Само не мога да разбера защо оня дето взриви летище Сарафово нямаше снимки до БТР с вдигнат пръст???

27

Анонимен

преди 3 години

Няма как тоя ислямски главорез да буди съчувствие.За разлика от героя на Слай.

26

man

преди 3 години

Наказан за какво? За снимки с позиране?***

25

Анонимен

преди 3 години

Костов влезе в джамия през 1999. Тогава стана политически труп.

24

Анонимен

преди 3 години

Русия е вредна за България. С изборите които показаха руснаците си за Путин.

23

Анонимен

преди 3 години

Обществото е слабо информирано за вредите нанесени от Русия за последните тридесет години. Във финансов, икономически , военен и културна дейност. От време на време нещо се подхвърля но със закъснение.

22

Сори, ама

преди 3 години

Рамбо нито е жихадист, нито е терорист.......да не обижда така филмите на деда ти Слай.

21

Анонимен

преди 3 години

Това, за което пишеш се случва там, където стъпят САЩ, не Русия. Нещо си се объркал.------САЩ са в България от 20 години и нищо такова не се е случило.Но ще се случи, ако руските инструменти вземат връх.

20

Сата Н

преди 3 години

Съжалявам да ви го кажа - русофилите водят страната ни към гражданска война и не само. И имат подкрепа на високо държавно ниво. Конкретно арестът на това момче, е само в полза на Москва и във вреда на София.

19

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОТова, за което пишеш се случва там, където стъпят САЩ, не Русия. Нещо си се объркал.

18

Христо Христов

преди 3 години

Сега стана ли ясно, коя "сирийска армия", където служел бащата, са имали предвид демократичните ни медии?!ПП. В статията липсва въпросът, дали и майката не е джихадистка. Инак оня под мен с ес-а и нато-то да си пие хапчетата, че заради такива слaбoyмни психопати като него, подобни "борци за своцода и демокрация" бяха оцучавани в правец да режат гръцмули.

17

до Сата НАТО

преди 3 години

"Вдигнатият пръст си е вдигнат пръст, а не доказателство за тероризъм.По-добре не се занимавайте с човека, оставете го да си върши работата."Струва ми се, че трябва да те направят негова булка в една и съща килия.

16

Сата НАТО

преди 3 години

Ще ви кажа една теза, върху която да се помъчите да помислите. Знам, че за русофилите мисленето е почти непосилен процес, но все таки попробуйте... Стъпването на Русия в България автоматично ще ни преврърне в бойно поле. Със съвсем реални жертви и разрушения, съизмерими с тези в Сирия, Ирак, Либия и навсякъде, където руската политика е успяла да се намести.

15

Анонимен

преди 3 години

Български граждани са свързани по конституция с ЕС и НАТО. И могат да бъдат във военни формирования. Но не и към руски частни служби. За руските частни служби е редно да се посочват имената и на свързаните им роднини. Както и да има открити съдебни процеси. Русия е вредна за България.

14

от Брюксел

преди 3 години

Продължаваме да не разбираме защо не искате нелегални мигранти? Вижте това мило дете как вдига ръка изявявайки желание да стане български гражданин.

13

Сата НАТО

преди 3 години

А другаря Чуков, известен комунистически коментатор, про-асадист, умишлено принизява подвига на този млад човек.

12

Сата НАТО

преди 3 години

България трябва да финансира създаването на доброволческа бригада за борба с групите на Вагнер, а главния прокурор да отиде в затвора за държавна измяна.

11

Справедливост

преди 3 години

Да се отнеме българско гражданство на българката, която го е родила, а самият терорист да бъде вкаран в затвора (или в концлагер).